ΣΤΡΟΒΙΛΙΑ: Ελεύθεροι οι δύο Ελληνοκύπριοι – Η ποινή από τις κατοχικές αρχές

ΣΤΡΟΒΙΛΙΑ: Ελεύθεροι οι δύο Ελληνοκύπριοι – Η ποινή από τις κατοχικές αρχές

Ελεύθεροι αφέθηκαν τη Δευτέρα (1/10) οι δύο Ελληνοκύπριοι, οι οποίοι συνελήφθησαν το απόγευμα του Σαββάτου (29/9) από τις κατοχικές αρχές.

Είχαν συλληφθεί με την κατηγορία ότι εισήλθαν σε απαγορευμένη στρατιωτική ζώνη στα Στροβίλια.

Πρόκειται για πατέρα και γιο, 47 και 25 ετών, κάτοικοι Σωτήρας, οι οποίοι προσήχθησαν τη Δευτέρα (1/10) το μεσημέρι ενώπιον του λεγόμενου στρατιωτικού δικαστηρίου, το οποίο επέβαλε ποινή τριών χιλιάδων τουρκικών λιρών στον καθένα και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι.

Υποστήριξαν ότι προσπαθούσαν να βρουν το σπίτι της γιαγιάς του 25χρονου, στα Στροβίλια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές 2026: Όταν τα ψηφοδέλτια γίνονται σωσίβια και τα πρόσωπα καθορίζουν την επιβίωση

Βουλευτικές 2026: Όταν τα ψηφοδέλτια γίνονται σωσίβια και τα πρόσωπα καθορίζουν την επιβίωση

Από το ΔΗΚΟ και την ΕΔΕΚ, μέχρι ΔΗΣΥ, ΑΚΕΛ, ΕΛΑΜ, ΑΛΜΑ και Οικολόγους – οι παραδοσιακές δυνάμεις αναζητούν ισχυρούς «κράχτες» ενώ νέα πρόσωπα και κινήματα, όπως ο Φειδίας Παναγιώτου και ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης, απειλούν να ανατρέψουν τις ισορροπίες. Η τρίτη θέση, δεν είναι πια πεδίο διαμαρτυρίας, αλλά στοχευμένη δύναμη, και τα ψηφοδέλτια, θα καθορίσουν ποιοι θα επιβιώσουν.