ΠΑΦΟΣ: Περιπέτεια για ζεύγος Κινέζων - Χάθηκαν στο Δάσος

ΠΑΦΟΣ: Περιπέτεια για ζεύγος Κινέζων - Χάθηκαν στο Δάσος

Συντονισμένη επιχείρηση πραγματοποίησε η Αστυνομία Πάφου για τον εντοπισμό ζεύγους Κινέζων, που χάθηκαν στο Δάσος αργά το απόγευμα της Δευτέρας (1/10).

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 19:00 το απόγευμα λήφθηκε τηλεφώνημα στην Αστυνομία από Κινέζο επισκέπτη ηλικίας 35 ετών ότι μαζί με την φίλη του 31 ετών επίσης από την Κίνα, ενώ πήγαν για περιδιάβαση στο Δάσος στην τοποθεσία «Γέφυρα του Ρουθιά» σε κάποιο σημείο της διαδρομής έχασαν τον προσανατολισμό τους.

Επίσης ανέφεραν πως το όχημα τους ακινητοποιήθηκε μετά από κάποιο μηχανικό πρόβλημα που παρουσίασε.

Μετά την ενημέρωση που έτυχε η Αστυνομία διενεργήθηκε επιχείρηση με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών. Στις έρευνες συνέδραμε και ελικόπτερο.

Το ζεύγος εντοπίστηκε στη 01:15 μετά τα μεσάνυκτα και στη συνέχεια η Αστυνομία τους οδήγησε στο σημείο που βρίσκονταν τα περίπολα.

Το ζεύγος ανέφερε στην Αστυνομία ότι ήταν καλά στην υγεία τους και ακολούθως επέστρεψαν στο κατάλυμα όπου διαμένουν.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας αν θέλει να έχει ένα γεωστρατηγικό ρόλο και να ενισχύσει την γεωστρατηγική αυτονομία της, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την άφιξή του στην άτυπη σύνοδο των 27 ηγετών των κρατών μελών στο Μέγαρο Εγκμόντ στις Βρυξέλλες, τονίζοντας πως αν και η άμυνα είναι ευθύνη των κρατών μελών, «υπάρχει κοινό ευρωπαϊκό συμφέρον» και πως θεωρεί πως σήμερα θα μπει η βάση για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE