ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ: Αυξάνεται δραματικά ο αριθμός των θυμάτων

ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ: Αυξάνεται δραματικά ο αριθμός των θυμάτων

Αυξήθηκε στους 1.234, από 844, ο απολογισμός των καταγεγραμμένων μέχρι στιγμής νεκρών από τον σεισμό και το τσουνάμι στην Ινδονησία, ανακοίνωσε η υπηρεσία διαχείρισης εθνικών καταστροφών.

Ο σεισμός μεγέθους 7,5 βαθμών της περασμένης Παρασκευής προκάλεσε τσουνάμι ύψους 6 μέτρων, που αφάνισε την μικρή πόλη του Πάλου, στην δυτική ακτή του Σουλαούεσι.
 
Τα σωστικά συνεργεία δεν έχουν φθάσει ακόμη σε ορισμένες περιοχές, γεγονός που προκαλεί ανησυχίες για δραματική αύξηση του αριθμού των θυμάτων. 

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει το τοπίο για το καλώδιο ο ΠτΔ - «Δεν υπάρχει καμία κρίση, φυσικά και θα γίνει»

Ξεκαθαρίζει το τοπίο για το καλώδιο ο ΠτΔ - «Δεν υπάρχει καμία κρίση, φυσικά και θα γίνει»

«Φυσικά θα γίνει το καλώδιο και φυσικά προς αυτήν την κατεύθυνση εργαζόμαστε. Η επιθυμία της Κυπριακής Δημοκρατίας και η επιθυμία της ελληνικής κυβέρνησης - και μεταφέρω εδώ και από τη συζήτηση μου με τον Έλληνα Πρωθυπουργό - είναι φυσικά να γίνει αυτή η ηλεκτρική διασύνδεση», δηλώνει ο Νίκος Χριστοδουλίδης σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα huffingtonpost.gr.