Το επίσημο πρόγραμμα του Απόλλωνα ενόψει Μαρσέιγ

Το επίσημο πρόγραμμα του Απόλλωνα ενόψει Μαρσέιγ

Ανακοίνωση Απόλλωνα για το επίσημο πρόγραμμα ενόψει του αγώνα με τη Μαρσέιγ.

Αναλυτικά:

«Την Τετάρτη (03/10) στις 18:30 στο χώρο συνεντεύξεων του ΓΣΠ ο τεχνικός της ομάδας μας κ. Αυγουστή θα παραχωρήσει δημοσιογραφική διάσκεψη στους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε, ενόψει του εντός έδρας αγώνα με την Μαρσέιγ.

Στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί στο κυρίως γήπεδο του ΓΣΠ η τελευταία προπόνηση της ομάδας μας πριν από τον αγώνα της Πέμπτης (04/10).

Αργότερα (20:30) ο τεχνικός της Μαρσέιγ θα μιλήσει στους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε, στο χώρο συνεντεύξεων του ΓΣΠ.

Η προπόνηση του Απόλλωνα θα είναι ανοιχτή στα Μ.Μ.Ε για 15’.

*** Οι εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε θα μπορούν να παραλάβουν τις διαπιστεύσεις τους πριν από τις δημοσιογραφικές διασκέψεις των δυο προπονητών το απόγευμα Τετάρτης (03/10) στο ΓΣΠ».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές: Πολυκομματική Βουλή - Ρευστό Εκλογικό Σώμα και Ριζικές Ανακατατάξεις

Βουλευτικές Εκλογές: Πολυκομματική Βουλή - Ρευστό Εκλογικό Σώμα και Ριζικές Ανακατατάξεις

Οι επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, τον Μάιο του 2026, φαίνεται πως θα διαμορφώσουν ένα νέο, πιο κατακερματισμένο πολιτικό σκηνικό, με ριζικές διαφοροποιήσεις από τις εκλογές του 2021.

BEST OF TOTHEMAONLINE