Τρομερές ατάκες Φανιέρου: «Έπρεπε να τους καθαρίσω ούλλους»

Τρομερές ατάκες Φανιέρου: «Έπρεπε να τους καθαρίσω ούλλους»

Μιλώντας στον Super Sport FM 104.0, είπε τρομερές ατάκες ο πρόεδρος του Ερμή, Λούκας Φανιέρος, αναφερόμενος στα επεισόδια που έγιναν στο ματς με τον ΑΠΟΕΛ.

Συγκεκριμένα είπε:

“Κανονικά έπρεπε να τους καθαρίσω ούλλους και προπονητή και παίκτες. Φάγαμε ένα τυρούι στο παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ και έγιναν αυτά που έγιναν.

Είπα σε όλους στην ομάδα, να μη συμμετέχουν σε φασαρίες, αφού δεν θέλουμε να μπαίνουν στο γήπεδο, να γίνονται επεισόδια και να τιμωρείται η ομάδα.

Φυσικά και μίλησα με τον Καϊάφα. Όποιος κάνει ξανά τα ίδια και αναμειχθεί σε επεισόδια, είτε είναι προπονητής, είτε σικλέρης, είτε οτιδήποτε άλλο, θα φεύγει την ίδια ώρα από την ομάδα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχει ακόμη «πράσινο φως» για τη συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν

Δεν υπάρχει ακόμη «πράσινο φως» για τη συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν

Προς το παρόν δεν υπάρχει ακόμη επιβεβαίωση για νέα συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του Τουρκοκύπριου ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμαν, ανέφερε πηγή των Ηνωμένων Εθνών στο ΚΥΠΕ. 

BEST OF TOTHEMAONLINE