ΠΑΦΟΣ: Σε σοβαρή κατάσταση στο Γενικό Λευκωσίας 75χρονη

ΠΑΦΟΣ: Σε σοβαρή κατάσταση στο Γενικό Λευκωσίας 75χρονη

Στο ΓΝ Λευκωσίας μεταφέρθηκε 75χρονη η οποία υπέστη εγκαύματα από φωτιά που ξέσπασε στην αποθήκη της.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ηλικιωμένη 75 ετών ενώ έβραζε ελιές σε μεγάλο σκεύος στην αυλή του υποστατικού της που βρίσκεται σε περιοχή μεταξύ της Χούλου και της Λεμόνας,  κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, πήρε φωτιά η αποθήκη της.

Για την κατάσβεση της φωτιάς έσπευσαν στη σκηνή τρία οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Από την φωτιά το μικρό υποστατικό 5χ2 που περιείχε εύφλεκτα υλικά όπως 25 σακούλες σανό, 15 πλαστικές κάσες με ελιές και διάφορα λάστιχα άρδευσης διαφόρων μιλιμέτρων, καταστράφηκε ολοσχερώς

Η 75χρονη ηλικιωμένη από την φωτιά υπέστη εγκαύματα.

Αρχικά μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου, ωστόσο λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της στο ΓΝ Λευκωσίας.

Η κατάσταση της σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς χαρακτηρίζεται σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φέρνω μήνυμα φιλίας από το Ισραήλ» – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Χέρτζογκ

«Φέρνω μήνυμα φιλίας από το Ισραήλ» – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Χέρτζογκ

Φέρνω μήνυμα φιλίας από το Ισραήλ, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της χώρας κ. Ισαάκ Χέρτζογκ, ο οποίος συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE