Σοκαρισμένοι οι περαστικοί: Αποκεφάλισε τον παιδικό του φίλο και περπατούσε με το κρανίο του στο δρόμο επειδή κοιμήθηκε με την μητέρα του

Σοκαρισμένοι οι περαστικοί: Αποκεφάλισε τον παιδικό του φίλο και περπατούσε με το κρανίο του στο δρόμο επειδή κοιμήθηκε με την μητέρα του

Ένα αποτρόπαιο θέαμα είδαν έντρομοι πολίτες στην Ινδία. Ένας νεαρός γύρισε στους δρόμους της πόλης κρατώντας με το χέρι του το κεφάλι του παιδικού του φίλου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της SUN το περιστατικό σημειώθηκε στην πόλη Karnataka της Νοτιοδυτικής Ινδίας, όταν ενας 24χρονος εργάτης σε εργοστάσιο προέβη σε ένα αποτρόπαιο έγκλημα.

Συγκεκριμένα  ο δράστης σκότωσε και αποκεφάλισε τον παιδικό του φίλο μετά που πληροφορήθηκε πως αυτό είχε συνευρεθεί ερωτικά με την μητέρα του.

Αφού του αφαίρεσε το κεφάλι, επιβιβάστηκε στην μοτοσικλέτα του και οδήγησε 20 χιλιόμετρα μέχρι τον αστυνομικό σταθμό όπου και ανέφερε τους λόγους που τον σκότωσε, κρατώντας πάντα το κρανίο του φίλου του στο χέρι.

Όπως σημειώνεται ο 24χρονος συνελήφθη για την δολοφονία του φίλου του με τον οποίο οι σχέσεις τους είχαν διαταραχθεί τα τελευταία 3 χρόνια αφού έμαθε πως είχε κοιμηθεί με την μητέρα του και τον προειδοποίησε να σταματήσει να την βλέπει.

Θολωμένος από τις πράξεις του παιδικού του φίλου τον κάλεσε στο σπίτι του και αφού του είπε ψέματα ότι τον συγχώρεσε, μετά από καυγά τον σκότωσε το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου

«Ερευνούμε το περιστατικό, αλλά κατηγορούμενος και το θύμα ήταν καλοί φίλοι. Απ' ότι φαίνεται το θύμα πέθανε το πρωί, λίγο πριν ο θύτης μας φέρει το κεφάλι στο τμήμα», σημείωσε ο αστυνομικός διευθυντής Shivaprakash Devaraj.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Γεάδης Γεάδη στο «T»: «Θέλουμε να είμαστε κόμμα εξουσίας»- «Η Αριστερά έβγαλε την Τουρκία από το κάδρο των ευθυνών της»

Γεάδης Γεάδη στο «T»: «Θέλουμε να είμαστε κόμμα εξουσίας»- «Η Αριστερά έβγαλε την Τουρκία από το κάδρο των ευθυνών της»

Ο Ευρωβουλευτής του ΕΛΑΜ Γεάδης Γεάδη, στη συνέντευξή του στο ThemaOnline δίνει απαντήσεις για τα όσα προηγήθηκαν στο Ευρωκοινοβούλιο για την τροπολογία που κατέθεσε και για την κόντρα με τον Ευρωβουλευτή του ΑΚΕΛ, Γιώργο Γεωργίου. Υποδεικνύει ότι το θέμα της Κύπρου, δεν πρέπει να θυσιάζεται στον βωμό, μικροκομματικών συμφερόντων.

BEST OF TOTHEMAONLINE