ΕΞΕΛΙΞΗ με τον παίκτη που ΗΘΕΛΕ ο ΑΠΟΕΛ!

ΕΞΕΛΙΞΗ με τον παίκτη που ΗΘΕΛΕ ο ΑΠΟΕΛ!

Ο Ούγκο Κάιπερς όπως σας είχε αποκαλύψει το Themasports ήταν στο στόχαστρο του ΑΠΟΕΛ το θερινό παζάρι που μας πέρασε.

Δείτε εδώ το δημοσίευμα: Στη ΛΙΣΤΑ μεγάλης κυπριακής ομάδας ο Κάϊπερς! (ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ)

Εξέλιξη είχαμε με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή καθώς ο Εργοτέλης ζήτησε αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης για την επιβολή προστίμου στον Ούγκο Κάιπερς, συσχετίζοντας την υπόθεση με εκείνη του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου.

Στη χθεσινή συνεδρίαση της Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ ήταν προγραμματισμένο να εκδικαστεί η υπόθεση της επιβολής προστίμου στον Ούγκο Κάιπερς, ο οποίος από το καλοκαίρι δεν έχει παρουσιαστεί σε προπόνηση του Εργοτέλη. Ωστόσο, ο δικηγόρος της κρητικής ΠΑΕ, Δημήτρης Καρπετόπουλος, ζήτησε την αναβολή της εκδίκασης, καθώς η υπόθεση φέρεται να έχει κοινά στοιχεία με εκείνη του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου και ως εκ τούτου θα πρέπει να παρθεί πρώτα απόφαση για εκείνη, ώστε να υπάρχει δεδικασμένο.

Εντέλει, η υπόθεση αναβλήθηκε για τις 5 Νοεμβρίου, οπότε και θα τη συζητήσει ξανά η Επιτροπή.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

Υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας για το Κυπριακό μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι γίνεται μια προσπάθεια ως πρώτο βήμα για επανέναρξη των συνομιλιών που θα οδηγήσουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα και επισημαίνοντας πως δεν μπορούμε να συζητούμε επ’ άπειρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE