ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Πάρτυ» στο Ολίμπικο με χατ τρικ Τζέκο, «πάγωσε» στη Μόσχα η Ρεάλ (Όλα τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

«Πάρτυ» στο Ολίμπικο με χατ τρικ Τζέκο, «πάγωσε» στη Μόσχα η Ρεάλ (Όλα τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Εύκολο και ξεκούραστο βράδυ για την Ρόμα στο Ολίμπικο απέναντι στην Βικτόρια Πλζεν (5-0) με χατ τρικ Τζέκο, σκούρα τα βρήκε στη Μόσχα η Ρεάλ που γνώρισε την ήττα από την ΤΣΣΚΑ (1-0), με τους Μαδριλένους να σημαδεύουν τρεις φορές τα δοκάρια!

Αρνητικών αποτελεσμάτων συνέχεια για την Ρεάλ Μαδρίτης, που γνώρισε την ήττα από την ΤΣΣΚΑ στην Μόσχα (1-0), με τον Νίκολα Βλάσιτς μόλις στο 2ο λεπτό του αγώνα να χαρίζει το τρίποντο της νίκης στους Ρώσους. Τρία δοκάρια για τους Μαδριλένους!

Δύο λεπτά αγώνα χρειάστηκε η ΤΣΣΚΑ για να «παγώσει» την Ρεάλ, με τον Βλάσιτς να εκμεταλλεύεται στο έπακρο το… δώρο του Τόνι Κρόος στέλνοντας την μπάλα στο βάθος της εστίας του Κέιλορ Νάβας. Η Ρεάλ, προσπαθώντας να συνέλθει από το σοκ του γκολ που δέχθηκε, έχασε τρομερή ευκαιρία στο 28ο λεπτό, όμως το σουτ του Κασεμίρο βρήκε στο κάθετο δοκάρι της εστίας του Ακινφέεφ.

Στο 40’ οι Μαδριλένοι έχασαν νέα μεγάλη ευκαιρία, με τον Καρίμ Μπενζεμά να στέλνει με κεφαλιά την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του πορτιέρε των Ρώσων, στην τελευταία μεγάλη φάση του πρώτου ημιχρόνου, που βρήκε την ΤΣΣΚΑ να πηγαίνει στα αποδυτήρια προηγούμενη 1-0 της Ρεάλ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι πρωταθλητές Ευρώπης αναλώθηκαν σε ανούσια κατοχή της μπάλας, χωρίς να έχουν… διάθεση να δημιουργήσουν φάσεις μπροστά από την εστία του Ακινφέεφ, με τον Ντίαζ στο 90ο λεπτό να σημαδεύει για τρίτη φορά το δοκάρι των Ρώσων! Αποβολή για τον Ακινφέεφ στο 96΄.

Το τελικό σφύριγμα βρήκε την ΤΣΣΚΑ να πανηγυρίζει το τρίποντο της νίκης απέναντι στους Μαδριλένους, που απέδειξαν ότι είναι… βαριά άρρωστοι.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Ακινφέεφ, Φερνάντες, Τσέρνοφ, Ροντρίγκο, Ναμπάμπκιν, Μπιζόλ, Αχμέτοφ, Βλάσιτς, Τζαγκόεφ (65’ Εφρέμοφ), Ομπιάκοφ, Τσάλοφ (78’ Σίγκουρντσον).

Ρεάλ Μαδρίτης: Νάβας, Καρβαχάλ (43’ Οντριοθόλα), Βαράν, Νάτσο, Ρεγκιγόν, Θεμπάγιος, Κασεμίρο (58’ Μόντριτς), Κρόος, Βάσκεζ (58’ Ντίαζ), Ασένσιο, Μπενζεμά

Τα… σπασμένα της πρεμιέρας για τη Ρόμα «πλήρωσε» η Πλζεν

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Ρόμα φιλοξένησε την Πλζεν στο Ολίμπικο, με τους Ρωμαίους να πανηγυρίζουν την πρώτη τους νίκη στο φετινό Champions League, μετά την ήττα που γνώρισαν στην πρεμιέρα από τη Ρεάλ Μαδρίτης, έχοντας τον Έντιν Τζέκο σε μεγάλα κέφια!

Οι γηπεδούχοι που ήταν το… αδιαφιλονίκητο φαβορί του αγώνα, άνοιξαν το σκορ με το «καλημέρα» με τον Βόσνιο άσο. Συγκεκριμένα, ο Τζέκο, μετά από πάσα του Κολάροφ μπήκε στην περιοχή της Πλζεν και με διαγώνιο πλασέ από τα αριστερά, έγραψε το 1-0 μόλις στο 3΄.

Οι Ρωμαίοι ωστόσο δεν επαναπαύτηκαν και στο 40ο λεπτό της αναμέτρησης, έπειτα από σέντρα του Ούντερ, ο Τζέκο κατέβασε τη μπάλα μέσα στην περιοχή και με μία… βολίδα χρίστηκε για δεύτερη φορά σκόρερ, δίνοντας έτσι στην ομάδα του… αέρα δύο τερμάτων.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Ρόμα συνέχισε στο ίδιο τέμπο και στο 64΄ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0, αυτή τη φορά δια ποδός Ούντερ. Παρά το γεγονός πως τα υπόλοιπα λεπτά της αναμέτρησης έμοιαζαν τυπικά, η υπεροχή και το πάρτι των Ρωμαίων συνεχίστηκε με τον Κλάιφερτ να διαμορφώνει στο 73΄ το 4-0 μπροστά στους 41.243 φίλους των γηπεδούχων που βρέθηκαν απόψε στο Ολίμπικο.

Όσο για το κερασάκι στην τούρτα; Μα φυσικά με υπογραφή Τζέκο στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, ο οποίος έκανε χατ τρικ και έγραψε το τελικό 5-0!

Ρόμα: Όλσεν, Φλορέντσι, Φάτσιο, Χεσού, Κολάροφ (75΄ Πελεγκρίνι), Πελεγκρίνι (75΄ Ζανιόλο), Ενζοζί, Κριστάντε, Ουντέρ (75΄ Σικ), Κλάιφερτ, Τζέκο.

Πλζεν: Κόζατσικ, Ρέζνικ, Χέιντα, Χούμπνικ, Λιμπέρσκι, Χροσόφσκι, Προτσάζκα, Ζέμαν (71΄ Εκπάι), Οράβα (64΄ Κολάρ), Κόβαρικ, Κρμέντσικ (78΄ Ρέζνιτσεκ)

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα:

Χόφενχαϊμ – Μάντσεστερ Σίτι (1-2)

Γιουβέντους – Γιανγκ Μπόις (3-0)

Μπάγερ Μονάχου – Άγιαξ (1-1)

ΑΕΚ – Μπενφίκα (2-3)

Λυών – Σακτάρ (2-2)

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ρεάλ Μαδρίτης (1-0)

Ρόμα – Βικτόρια Πλζεν (5-0)

Μάντσεστερ Γιουνάιτετ – Βαλένθια (0-0)

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top