ΒΙΝΤΕΟ: ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ φάση στο ΑΕΚ-Μπενφίκα που θύμισε πολλά σε ΑΠΟΕΛίστες

ΒΙΝΤΕΟ: ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ φάση στο ΑΕΚ-Μπενφίκα που θύμισε πολλά σε ΑΠΟΕΛίστες

Ο Αργεντινός φορ της ΑΕΚ, Εσεκιέλ Πόνσε, συγκρούστηκε με τον γκολκίπερ της Μπενφίκα, Οδυσσέα Βλαχοδήμο, στο 33′. Το ματς διεκόπη για λίγα λεπτά προκειμένου να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ανταπέδωσε στο χειροκρότημα των οπαδών της Ένωσης. (VIDEO)

Η Μπενφίκα φιλοξενείται από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ – live η εξέλιξη της αναμέτρησης από το Sport24.gr και ραδιοφωνικά από τον Sport24 Radio 103,3 – και στο 33ο λεπτό ύστερα από ωραία σέντρα του Πέτρου Μάνταλου για τον Εσεκιέλ Πόνσε, ο Αργεντινός συγκρούστηκε με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο.

Ο Έλληνας γκολκίπερ της ομάδας της πορτογαλικής πρωτεύουσας τραυματίστηκε και η ροή του ματς διεκόπη για λίγα λεπτά προκειμένου να εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο το ιατρικό επιτελείο των «αετών» και να του παρέχει τις πρώτες βοήθειες.

Μάλιστα, το κοινό της Ένωσης χειροκρότησε τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο κι αυτός ανταπέδωσε με χαρακτηριστική κίνηση μόλις σηκώθηκε από το έδαφος.

Η φάση αυτή θα θύμισε στους ΑΠΟΕΛίστες τον Πάολο Ζόρζε που στο ματς με την Ρεάλ Μαδρίτης στο »Μπερναμπέου» είχε ένα παρόμοιο χτύπημα.

 

 
Πηγή: www.sport24.gr
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE