ΚΥΠΡΟΣ: «Άραζε» σε εν κινήσει αυτοκίνητο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: «Άραζε» σε εν κινήσει αυτοκίνητο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Σε μια άκρως επικίνδυνη ενέργεια προέβη επιβάτης οχήματος που κινείτο σε αυτοκινητόδρομο του νησιού μας.

Ο λόγος για όχημα το οποίο κινείτο σε αυτοκινητόδρομο της Κύπρου με ένα επιβάτη του να απαθανατίζεται να «αράζει» στο πίσω μέρος του οχήματος.

Ο εν λόγω επιβάτης, παρουσιάζεται να ξαπλώνει στα πίσω καθίσματα του αυτοκίνητου, ενώ δεν παρέλειψε να βγάλει και τα πόδια του έξω από το παράθυρο!

Μια άκρως επικίνδυνη ενέργεια, καθώς σε περίπτωση ατυχήματος τα αποτελέσματα, θα ήταν το ελάχιστο, τραγικά.

Η εν λόγω φωτογραφία αναρτήθηκε στη διαδικτυακή σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, «I Love Cyprus PE».

Δείτε τη φωτογραφία:    

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Στην τεράστια πρόοδο που έχει γίνει από τον Μάρτιο του 2023 μέχρι σήμερα με τελικό στόχο την πλήρη ένταξη της Κύπρου στον χώρο Σένγκεν, αναφέρθηκε ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος, σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Γλαύκος Κληρίδης, για το συγκεκριμένο θέμα.