Θανατηφόρο στην Πάφο: Νεκρός ο 62χρονος Πέτρος Παπασάββας – Διπλοκάμπινο συγκρούστηκε με οδοστρωτήρα
Νέο θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου με θύμα τον 62χρονο Πέτρο Πέτρου Παπασάββα, κάτοικο Λεμεσού με καταγωγή από Πραιτώρι.
Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου της Αστυνομίας, ο 58χρονος φέρει κάταγμα στο πόδι και ως εκ τούτου, η κατάσταση της υγείας δεν εμπνέει οποιαδήποτε ανησυχία.
Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, το πρωί της Τρίτης (2/10) λήφθηκε κλήση στην Πυροσβεστική για εργατικό ατύχημα στην οδό Σαπφούς στο Στρόβολο σε ανεγειρόμενη πολυκατοικία.
Για το περιστατικό, ανταποκρίθηκε ομάδα και όχημα διάσωσης από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Ακροπόλεως, ενώ ο 58χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις