ΠΑΦΟΣ: Εντοπίστηκε δύο χρόνια μετά - 'Έσπασε' στο ξύλο 34χρονο

ΠΑΦΟΣ: Εντοπίστηκε δύο χρόνια μετά - 'Έσπασε' στο ξύλο 34χρονο

Φως σε υπόθεση που διαδραματίστηκε πριν από περίπου δύο χρόνια δίνει η Αστυνομία μετά τη σύλληψη 27χρονου που φέρεται να εμπλέκεται σε καυγά, αποτέλεσμα του οποίου ήταν να διακομισθεί στο ΓΝ Πάφου βαριά τραυματισμένος ένας 34χρονος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία την Τρίτη (2/10) συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 27χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης με πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης.

Το επεισόδιο είχε σημειωθεί τον Αύγουστο του 2016 στην τουριστική περιοχή της Αγίου Αντωνίου.

Όπως ανέφερε στις ανακριτικές αρχές ο παραπονούμενος, ένας 34χρονος Παλαιστίνιος, ο ύποπτος που κατάγεται από την Γεωργία φέρεται να τον κτύπησε με αποτέλεσμα να του προκαλέσει κτυπήματα σε διάφορα μέρη του σώματος του και να νοσηλευτεί στο ΓΝ Πάφου.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE