Στον απόηχο του «τυφώνα» Αβέρωφ – Οι απορίες του Νίκου Κατσουρίδη – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στον απόηχο του «τυφώνα» Αβέρωφ – Οι απορίες του Νίκου Κατσουρίδη – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Αντιδράσεις και σχόλια προκάλεσαν οι δηλώσεις του Αβέρωφ Νεοφύτου στο ραδιόφωνο και στην τηλεόραση του ΡΙΚ την Τρίτη (2/10).

Ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, με δραματικό ύφος, έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για την επόμενη μέρα στο Κυπριακό.

Όπως είπε χαρακτηριστικά στο «Πρωινό Δρομολόγιο» του κρατικού ραδιοφώνου, «βλέπω το παράθυρο να κλείνει» τονίζοντας την ανάγκη επανέναρξη των συνομιλιών.

Ένας από αυτούς που σχολίασαν τις δηλώσεις του κ. Νεοφύτου ήταν και ο τέως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΑΚΕΛ, Νίκος Κατσουρίδης.

Ο κ. Κατσουρίδης, με μεγάλη εμπειρία στο Κυπριακό, εξέφρασε μέσω κοινωνικών δικτύων ορισμένες απορίες για τις ατάκες του κ. Νεοφύτου.

«Τυφώνας ο Αβέρωφ γράφει ο Τύπος, προειδοποιεί ότι κλείνει το παράθυρο λύσης του Κυπριακού και επαινεί τον Πρόεδρο για την πολιτική του», έγραψε σε προσωπική του σελίδα.

Και κατέθεσε τις εξής απορίες: «Σε ποιον απευθύνεται; Στην ελληνική κυβέρνηση; Πιστεύω όχι; Στον Πρόεδρο όχι. Σε ποιον; Ποιος φταίει;».

Πιθανώς, ο κ. Κατσουρίδης να περίμενε να τεθεί και η Τουρκία ενώπιον των ευθυνών της. Για άλλη μια φορά, όμως, αφήνεται στο απυρόβλητο. Ποιος φταίει;

ΑΛ.ΜΙΧ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: Σε θολά νερά η άτυπη διευρυμένη διάσκεψη - Ομοσπονδία γιόκ διαμηνύει ο Τατάρ

Κυπριακό: Σε θολά νερά η άτυπη διευρυμένη διάσκεψη - Ομοσπονδία γιόκ διαμηνύει ο Τατάρ

Μπορεί η Λευκωσία να εκφράζει σε όλους τους τόνους τη βούλησή της για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό, ωστόσο ο παράγοντας Τουρκία δεν αφήνει κανένα περιθώριο αισιοδοξίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE