Κυπριακό: Η Ολγκίν επιστρέφει στην Κύπρο τον Δεκέμβριο - Στο επίκεντρο το μέλλον των συνομιλιών
Η Λευκωσία απαντά θετικά στη νέα ημερομηνία της επίσκεψης – Σταθερή θέση υπέρ της επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στη βάση των ψηφισμάτων του ΟΗΕ.
Ο λόγος γίνεται για την Ροζίτα Κεντάλα, η οποία ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη και φυσικά επισκέφθηκε την Αγία Σοφία, η οποία μετατράπηκε στο 'Μπλε Τζαμί' ή όπως λέγεται στο 'Τζαμί του Σουλτάνου Αχμέτ'.
Η Ροζίτα Κεντάλα μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram κοινοποίησε τι φόρεσε για να μπει στο τζαμί και οι επώνυμες φίλες της ανησύχησαν και της ζήτησαν δημόσια να φύγει απο την Κωνσταντινούπολη.
Η Ντάρια, που γνωρίσαμε μέσω του Survivor 2 της έγραψε: 'Κολλητή γύρνα πίσω δεν σε βλέπω καλά εκεί!'. Η Μύριαμ Γεροκώστα συμφώνησε και σχολίασε: 'Συμφωνώ απόλυτα'.
Δείτε τι φόρεσε η Ροζίτα Κεντάλα και ανησύχησαν οι επώνυμες φίλες της:
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




