Απίστευτο τι φόρεσε η Κύπρια καλλονή στην Κωνσταντινούπολη –Τρομοκρατήθηκαν οι επώνυμες φίλες της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Απίστευτο τι φόρεσε η Κύπρια καλλονή στην Κωνσταντινούπολη –Τρομοκρατήθηκαν οι επώνυμες φίλες της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Κύπρια καλλονή ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη και μας έδειξε τι φόρεσε για να μπει στην Αγία Σοφιά. 

Ο λόγος γίνεται για την Ροζίτα Κεντάλα, η οποία ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη και φυσικά επισκέφθηκε την Αγία Σοφία, η οποία μετατράπηκε στο 'Μπλε Τζαμί' ή όπως λέγεται στο 'Τζαμί του Σουλτάνου Αχμέτ'. 

Η Ροζίτα Κεντάλα μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram κοινοποίησε τι φόρεσε για να μπει στο τζαμί και οι επώνυμες φίλες της ανησύχησαν και της ζήτησαν δημόσια να φύγει απο την Κωνσταντινούπολη. 

Η Ντάρια, που γνωρίσαμε μέσω του Survivor 2 της έγραψε: 'Κολλητή γύρνα πίσω δεν σε βλέπω καλά εκεί!'. Η Μύριαμ Γεροκώστα συμφώνησε και σχολίασε: 'Συμφωνώ απόλυτα'. 

Δείτε τι φόρεσε η Ροζίτα Κεντάλα και ανησύχησαν οι επώνυμες φίλες της: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

Στο επίκεντρο των έντονων αντιδράσεων που ξέσπασαν τις τελευταίες μέρες γύρω από τις αναφορές του για τον Γρηγόρη Αυξεντίου, βρέθηκε ο δημοσιογράφος και ιστορικός Μιχάλης Μιχαήλ. Με εκτενή δήλωσή του, ο ίδιος απαντά στις κατηγορίες περί «ασέβειας» και «αμαύρωσης της θυσίας» του ήρωα της ΕΟΚΑ, κάνοντας λόγο για σκόπιμες διαστρεβλώσεις και ψευδείς ερμηνείες.

BEST OF TOTHEMAONLINE