Απόπειρα φόνου στην Πύλα: Έστησε καρτέρι εναντίον του 49χρονου Ελληνοκύπριου ο δράστης - Δείτε φωτογραφίες από το σημείο
Νέα απόπειρα φόνου εναντίον 49χρονου Ελληνοκύπριου, διαπράχθηκε μετά τις 12:30 τα μεσάνυχτα σήμερα (14/07) στην Πύλα.
Εργασίες συντήρησης στην γέφυρα παρά τον ποταμό Έζουσας σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Α6 Πάφου – Λεμεσού θα εκτελεστούν από την Παρασκευή, 5 Οκτωβρίου μέχρι την Τρίτη, 9 Οκτωβρίου, εκτός Σαββατοκύριακου, μεταξύ των ωρών 09:00 – 15:00, ανακοίνωσε το γραφείο μηχανικού Πάφου του Τμήματος Δημοσίων Έργων.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΤΠ, κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών, θα είναι κλειστή η λωρίδα εισόδου από τη Βιομηχανική Περιοχή Ανατολικού από Πάφο προς Λεμεσό και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στον Παλαιό Δρόμο Λεμεσού – Πάφου.
Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.
Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας «www.traffic4cyprus.org.cy» στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια εκτέλεσης τους.
Από ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις