ΠΑΦΟΣ- ΤΡΟΧΑΙΟ: Πολύ κακό για το τίποτα- Στην Ασφάλεια το θέμα

ΠΑΦΟΣ- ΤΡΟΧΑΙΟ: Πολύ κακό για το τίποτα- Στην Ασφάλεια το θέμα

Πολυ κακό για το τίποτα, το μεσημέρι της Τετάρτης (3/10) όταν όχημα, για άγνωστο μέχρι στιγμή λόγο, παρέκκλινε της πορείας του και κατέληξε σε χωράφι, στην Πάφο.

Ενημέρωση του ThemaOnline από την Αστυνομία, αναφέρει ότι ευτυχώς δεν αναφέρθηκε οποιοσδήποτε σοβαρός τραυματισμός, ενώ μέχρι και τις 14:00 κανένας από τους επιβαίνοντες δεν χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.


Πάντως, πληροφορίες που ήθελαν μέλη της Αστυνομίας να βρίσκονται στο σημείο για έρευνες, διαψεύδονται αφού πέραν των υλικών ζημίων δεν υπήρχε οτιδήποτε, έτσι το θέμα θα διευθετηθεί από την ασφαλιστική εταιρία με την οποία έχει συμβόλαιο ο οδηγός.

Χ. Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

Υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας για το Κυπριακό μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι γίνεται μια προσπάθεια ως πρώτο βήμα για επανέναρξη των συνομιλιών που θα οδηγήσουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα και επισημαίνοντας πως δεν μπορούμε να συζητούμε επ’ άπειρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE