ΠΑΦΟΣ: Στα γραφεία του ΤΑΕ ο φερόμενος ως απαγωγέας

ΠΑΦΟΣ: Στα γραφεία του ΤΑΕ ο φερόμενος ως απαγωγέας

Υπό σύλληψη βρίσκεται από τις 12:30 το μεσημέρι της Τετάρτης (3/10) ο 36χρονος Ελληνοκύπριος, ο οποίος φέρεται να έδεσε τη γυναίκα του, σε κέντρο διασκέδασης στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέλη του ΤΑΕ εντόπισαν και συνέλαβαν τον 36χρονο, ο οποίος σύμφωνα με την ενημέρωση του ThemaOnline, δεν έφερε αντίσταση ούτε επιχείρησε να διαφύγει.

Πάντως, αυτή τη στιγμή (14:50) ο 36χρονος βρίσκεται στα γραφεία του ΤΑΕ όπου δίνει κατάθεση, έτσι ώστε οι ερευνητές της υπόθεσης να αποφανθούν εάν θα ζητήσουν δικαστικό διάταγμα προσωποκράτησης του.

Υπενθυμίζουμε ότι η γυναίκα εντοπίστηκε δεμένη το απόγευμα της Δευτέρας, δεμένη σε κέντρο διασκέδασης στην Πάφο, με τον φερόμενο δράστη και σύζυγο της να προβάλει κάποιους ισχυρισμούς οι οποίοι διερευνώνται.

Χ. Ζήνωνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων στη Μέση Ανατολή και την Ανατολική Μεσόγειο, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, είχε σειρά σημαντικών τηλεφωνικών επικοινωνιών με περιφερειακούς ηγέτες.