ΠΑΦΟΣ: Στα γραφεία του ΤΑΕ ο φερόμενος ως απαγωγέας

ΠΑΦΟΣ: Στα γραφεία του ΤΑΕ ο φερόμενος ως απαγωγέας

Υπό σύλληψη βρίσκεται από τις 12:30 το μεσημέρι της Τετάρτης (3/10) ο 36χρονος Ελληνοκύπριος, ο οποίος φέρεται να έδεσε τη γυναίκα του, σε κέντρο διασκέδασης στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέλη του ΤΑΕ εντόπισαν και συνέλαβαν τον 36χρονο, ο οποίος σύμφωνα με την ενημέρωση του ThemaOnline, δεν έφερε αντίσταση ούτε επιχείρησε να διαφύγει.

Πάντως, αυτή τη στιγμή (14:50) ο 36χρονος βρίσκεται στα γραφεία του ΤΑΕ όπου δίνει κατάθεση, έτσι ώστε οι ερευνητές της υπόθεσης να αποφανθούν εάν θα ζητήσουν δικαστικό διάταγμα προσωποκράτησης του.

Υπενθυμίζουμε ότι η γυναίκα εντοπίστηκε δεμένη το απόγευμα της Δευτέρας, δεμένη σε κέντρο διασκέδασης στην Πάφο, με τον φερόμενο δράστη και σύζυγο της να προβάλει κάποιους ισχυρισμούς οι οποίοι διερευνώνται.

Χ. Ζήνωνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Jerusalem Post: «Φρένο» από τις ΗΠΑ στα σχέδια του Ισραήλ για την τελική χερσαία επιχείρηση στη Γάζα

Jerusalem Post: «Φρένο» από τις ΗΠΑ στα σχέδια του Ισραήλ για την τελική χερσαία επιχείρηση στη Γάζα

Αρχίζει η τελευταία φάση της επίθεσης στη Γάζα, προαναγγέλλουν ισραηλινά μέσα ενημέρωσης αναφερόμενα στην επιχείρηση ανακατάληψης της Γάζας με την κωδική ονομασία «Άρματα του Γεδεών» ενώ κυβερνητικοί αξιωματούχοι έχουν δηλώσει ότι το Ισραήλ δεν θα αποσυρθεί από περιοχές στις οποίες έχει εισέλθει στο βόρειο και κεντρικό τμήμα του θύλακα.

BEST OF TOTHEMAONLINE