Στην Αστυνομία η Χριστιάνα Αριστοτέλους- Σοβαρό το περιστατικό που κατήγγειλε- Η έκκλησή της

Στην Αστυνομία  η Χριστιάνα Αριστοτέλους- Σοβαρό το περιστατικό που κατήγγειλε- Η έκκλησή της

Μέσα από την εκπομπή της στον Alpha Κύπρου η όμορφη παρουσιάστρια «έκλεψε» δύο λεπτά για να μιλήσει για ένα ζήτημα το οποίο έχει καταγγείλει και στο παρελθόν, ωστόσο φαίνεται πως επιτήδειοι συνεχίζουν να εξαπατούν κόσμο, αναφέροντας το όνομα της καθώς και της οικογένειάς της.

Συγκεκριμένα όπως ανέφερε η Χριστιάνα Αριστοτέλους, άγνωστό πρόσωπο που κινείται στην περιοχή του Παλαιχωρίου προσεγγίζει χωριανούς και τους αναφέρει ότι είναι ο αδελφός της παρουσιάστριας και ότι έχει ξεμείνει από λεφτά με αποτέλεσμα στην παγίδα του να έχουν πέσει ανυποψίαστοι πολίτες.

Όπως συμπλήρωσε φυσικά δεν πρόκειται για τον αδελφό της τον Αντρέα, ούτε για οποιοδήποτε άλλο μέλος της οικογένειάς της ενώ σχετική καταγγελία έχει γίνει στην Αστυνομία. Έκανε έκκληση παράλληλα στους τηλεθεατές να ενημερώσουν τις αρχές αν κάποιος τους προσεγγίσει ζητώντας χρήματα ή κάνοντας έρανο χρησιμοποιώντας το όνομά της.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας - Δεν θα αποστρατευτούμε ποτέ από την προσπάθεια για απελευθέρωση και επανένωση»

ΠτΔ: «Είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας - Δεν θα αποστρατευτούμε ποτέ από την προσπάθεια για απελευθέρωση και επανένωση»

Η αναβάθμιση των παραγόντων ισχύος εξυπηρετεί την υπ' αριθμόν ένα προτεραιότητά μας που δεν είναι άλλη από τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας μας τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δήλωση μετά τη στρατιωτική παρέλαση, στη Λευκωσία, για την επέτειο της κυπριακής ανεξαρτησίας. Τόνισε παράλληλα ότι είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας.

BEST OF TOTHEMAONLINE