Στο Συμβούλιο Ασφαλείας η έκθεση για ΟΥΝΦΙΚΥΠ - Πότε θα συζητηθεί

Στο Συμβούλιο Ασφαλείας η έκθεση για ΟΥΝΦΙΚΥΠ - Πότε θα συζητηθεί

Για την Τρίτη 30 Οκτωβρίου έχουν οριστεί οι διαβουλεύσεις στο Συμβούλιο Ασφαλείας για συζήτηση της έκθεσης του ΓΓ του ΟΗΕ για την αποστολή των καλών του υπηρεσιών.

Η έκθεση θα πρέπει να υποβληθεί στο Συμβούλιο μέχρι τις 15 Οκτωβρίου.

Την Τετάρτη (3/10), ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του Συμβουλίου Ασφαλείας για τον Οκτώβριο.

Όπως ανακοίνωσε στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο προεδρεύων αυτό το μήνα μόνιμος αντιπρόσωπος της Βολιβίας, Πρέσβης Sacha Sergio Llorentty Solíz, το Συμβούλιο Ασφαλείας θα συναντηθεί αυτό το μήνα για να συζητήσει «την  έκθεση αυτού του χρόνου για την πρόοδο σχετικά με τη διευθέτηση και την εφαρμογή του ψηφίσματος 2430», με το οποίο ως γνωστόν το Συμβούλιο Ασφαλείας ανανέωσε για ακόμη 6 μήνες τη θητεία της ΟΥΝΦΙΚΥΠ.

ΚΥΠΕ/ToThemaOnline

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Χιλιάδες πολίτες εξυπηρετούνται μόνο από ένα διανυκτερεύον Φαρμακείο – Πως απαντά ο Παγκύπριος Σύλλογος

Χιλιάδες πολίτες εξυπηρετούνται μόνο από ένα διανυκτερεύον Φαρμακείο – Πως απαντά ο Παγκύπριος Σύλλογος

Δέκτες παραπόνων γίνονται καθημερινά οι δήμαρχοι Λατσιών – Γερίου και Νότιας Λευκωσίας σε σχέση με την διανυκτέρευση Φαρμακείων.

BEST OF TOTHEMAONLINE