ΠΑΦΟΣ: Όχημα προσέκρουσε σε τράπεζα - Στο Νοσοκομείο η οδηγός

ΠΑΦΟΣ: Όχημα προσέκρουσε σε τράπεζα - Στο Νοσοκομείο η οδηγός

Ο τραυματισμός ενός προσώπου είναι ο απολογισμός τροχαίου ατυχήματος που συνέβη το βράδυ της Τετάρτης (3/10) όταν όχημα προσέκρουσε στην προσθήκη τράπεζας, επί της Λεωφόρου Ελλάδος, στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, σαλούν όχημα που οδηγείτο από ένα πρόσωπο στη Λεωφόρο Ελλάδος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, προσέκρουσε στην είσοδο της τράπεζας.

Από τη σύγκρουση προκλήθηκαν υλικές ζημιές τόσο στο κατάστημα όσο και στο όχημα.

Η οδηγός του οχήματος μεταφέρθηκε στο ΓΝ Πάφου για την παροχή των Πρώτων Βοηθειών.

Στη σκηνή έσπευσε και όχημα της πυροσβεστικής υπηρεσίας για τον καθαρισμό μηχανέλαιων που έπεσαν στο δρόμο και την τοποθέτηση χώματος για να μην καταστεί ο δρόμος ολισθηρός.

Τα αίτια του τροχαίου διερευνά η Τροχαία Πάφου.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE