ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα δεδομένα για Μπίσκαν και Ταραπουλούζη ενόψει ΑΠΟΕΛ

Τα δεδομένα για Μπίσκαν και Ταραπουλούζη ενόψει ΑΠΟΕΛ

Αν τελικά ολοκληρωθεί μέχρι αύριο το deal μεταξύ Ανόρθωσης και Ιγκόρ Μπίσκαν, τότε ο Κροάτης τεχνικός αναμένεται να έρθει στην Κύπρο πριν το απόγευμα του Σαββάτου (06/10), για να μπορέσει να είναι παρών στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», προκειμένου να παρακολουθήσει το ντέρμπι της Ανόρθωσης απέναντι στον ΑΠΟΕΛ.

Μία τέτοια εξέλιξη, μόνο θετική επίδραση αναμένεται να έχει στους παίκτες της «Κυρίας», οι οποίοι θα έχουν έξτρα κίνητρο στο εν λόγω ματς, για να δείξουν την αξία τους στο νέο τους προπονητή, ο οποίος θα σχηματίσει μία πρώτη εικόνα για το «κυανόλευκο» ρόστερ και τις δυνατότητες της Αμμοχωστιανής ομάδας.

Εννοείται πως το ενδεχόμενο να κοουτσάρει την ομάδα από τον πάγκο ο Μπίσκαν, ακόμα κι αν πέσουν σήμερα (04/10) οι υπογραφές, θεωρείται απομακρυσμένο, αν όχι απίθανο.

Την ευθύνη για το αγωνιστικό πλάνο και το κοουτσάρισμα θα έχει ο Σίμος Ταραπουλούζης, ο οποίος είναι… παλιά καραβάνα, ξέρει τη μεγάλη σημασία του συγκεκριμένου αγώνα, την αξία των παικτών της Ανόρθωσης όπως και του αντιπάλου, αλλά και το πως να διαχειριστεί το ρόστερ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΥΠΕΞ: Σημαντικά μηνύματα για Κυπριακό στο Ψήφισμα για το Βαρώσι

ΥΠΕΞ: Σημαντικά μηνύματα για Κυπριακό στο Ψήφισμα για το Βαρώσι

Το Υπουργείο Εξωτερικών χαιρετίζει την υιοθέτηση Ψηφίσματος από την Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης, με το οποίο καλεί για την άμεση επιστροφή της περίκλειστης πόλης των Βαρωσίων στους νομίμους κατοίκους της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top