ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΦΟΥΛ ροτέισιον με Μίλαν από Μαρτίνς λόγω… ΑΕΚ!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΦΟΥΛ ροτέισιον με Μίλαν από Μαρτίνς λόγω… ΑΕΚ!

Στο Μιλάνο που είναι συνυφασμένο με τη μόδα, ο ανανεωμένος Ολυμπιακός θα επιχειρήσει να πάρει τη νίκη απέναντι στη Μίλαν, με τον Τζενάρο Γκατούζο να «παίζει το… κεφάλι του».

Στο «Σαν Σίρο», εκεί όπου έδωσε το πρώτο του ευρωπαϊκό παιχνίδι πριν από 59 χρόνια, επιστρέφει απόψε ο Ολυμπιακός και αντιμετωπίζει τη Μίλαν για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League (19:55).

Το Μιλάνο είναι συνυφασμένο με τη μόδα και ο Πέδρο Μαρτίνς θα παρουσιάσει ανανεωμένη την ομάδα του σε σχέση με το ντέρμπι της περασμένης Κυριακής απέναντι στον ΠΑΟΚ (λόγω και του νέου μεγάλου αγώνα που ακολουθεί κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ), με στόχο να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα από τους «ροσονέρι».

Έπειτα από το 0-0 με την Μπέτις στο Καραϊσκάκη, οι Πειραιώτες επιθυμούν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων κόντρα σε έναν αντίπαλο, το ρόστερ του οποίου αγγίζει τα 475 εκατ. ευρώ!

Η Μίλαν δεν βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση και ο Τζενάρο Γκατούζο είναι με την πλάτη στον τοίχο, με τη νίκη απέναντι στη Σασουόλο να του δίνει πίστωση χρόνου.

Στο καθαρά αγωνιστικό, την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Σα, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Τοροσίδη, Μεριά, Σισέ και Κούτρη.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Γκιγέρμε με τον Νάτχο, ενώ ο Τουρέ θα αναλάβει ρόλο επιτελικού χαφ. Στα πλάγια της επίθεσης θα βρίσκονται ο Φετφατζίδης με τον Ναουέλ και ο Γκερέρο θα είναι στην κορυφή.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χουτεσιώτης, Γιαννιώτης, Μιράντα, Καμαρά, Φορτούνης, Ανδρούτσος, Ποντένσε και Χασάν. Εκτός έμειναν ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ οι Βούκοβιτς, Ελαμπντελαουί, Μπουχαλάκης, Χριστοδουλόπουλος και ο τιμωρημένος Τσιμίκας.

Οι Ιταλοί αναμένεται να ξεκινήσουν με τους Ντοναρούμα, Καλάμπρια, Μουσάκιο, Ρομανιόλι, Ροντρίγκες, Μπίγκλια, Κέσιε, Μποναβεντούρα, Σούσο, Τσαλχάνογλου και Ιγκουαΐν.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Μπόμπι Μάντεν, ο οποίος δεν έχει «σφυρίξει» ποτέ αγώνα ελληνικής ομάδας στην Ευρώπη.

Φέτος ο ρέφερι από τη Σκωτία διεύθυνε στο Σίγκμα Όλομους-Σεβίλλη 0-1 για τα play offs του Europa League και στο Λιθουανία-Σερβία 0-1 για το Nations League.

Είναι διαιτητής FIFA από το 2010, ενώ έχει διαιτητεύσει και αγώνες των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πήρε εξιτήριο ο Μάριος Καρογιάν - Θα παραμείνει σπίτι για ξεκούραση

Τιμές καυσίμων: Μεγάλες αποκλίσεις μεταξύ των επαρχιών - Περαιτέρω αυξήσεις στον ορίζοντα - Πίνακες

Θεραπεία με το… σταγονόμετρο: Σοβαρές ελλείψεις σε καινοτόμο φάρμακο - Πότε θα είναι ξανά διαθέσιμο

Συμπλοκή στις φυλακές Κορυδαλλού - Πληροφορίες για ένα νεκρό και ένα τραυματία

Μονή Αββακούμ: Ανανεώθηκε το διάταγμα κράτησης του Νεκτάριου - Στο κελί για ακόμα 8 ημέρες

Στο Netflix η πρώτη κυπριακή ταινία - Από πότε θα είναι διαθέσιμη



Φόνος στην Ορμήδεια: Στη  δημοσιότητα το όνομα και η φωτογραφία του 45χρονου, φερόμενου δράστη

Φόνος στην Ορμήδεια: Στη δημοσιότητα το όνομα και η φωτογραφία του 45χρονου, φερόμενου δράστη

Στη δημοσιότητα δόθηκε το όνομα του φερόμενου δράστη, για τον φόνο που διαπράχθηκε το βράδυ της Τρίτης 25 Ιουνίου, στην Ορμήδεια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top