Συνήθεια;

Συνήθεια;

Έγινε πλέον συνήθεια για τον Άντερ Μουρίγιο να είναι συνεχώς στα τηλέφωνα (βλέπε κεντρική φωτογραφία), καθώς από το νέο του πόστο, προσπαθεί να βοηθά όσο το δυνατό περισσότερο μπορεί την ΑΕΚ.

Ο φωτογραφικός μας φακός, τον «συνέλαβε» να μιλά στο τηλέφωνο, κατά τη διάρκεια της χθεσιβραδινής (03/10) προπόνησης στη «Bay Arena».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ελπίδα για εξεύρεση κοινού εδάφους από πλευρές, εκφράζει η Πρέσβης Γαλλίας ενόψει επίσκεψης Ντι Κάρλο

Ελπίδα για εξεύρεση κοινού εδάφους από πλευρές, εκφράζει η Πρέσβης Γαλλίας ενόψει επίσκεψης Ντι Κάρλο

Ελπίδα ότι οι δύο πλευρές θα βρουν κοινό έδαφος και θα προχωρήσουν μπροστά, εξέφρασε η Πρέσβης της Γαλλίας στην Κύπρο, Κλέλια Σεβριέ Κολάτσκο, κληθείσα να σχολιάσει την επίσκεψη της Αναπληρώτριας ΓΓ του ΟΗΕ για Πολιτικές και Ειρηνευτικές Υποθέσεις, Ρόζμαρι ΝτιΚάρλο στην Κύπρο τη Δευτέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE