ΜΕΤΩΠΟ-ΠΑΙΔΕΙΑ: Στο Υπουργείο οι οργανωμένοι γονείς - Θέματα ασφάλειας και εξετάσεις τετραμήνου

ΜΕΤΩΠΟ-ΠΑΙΔΕΙΑ: Στο Υπουργείο οι οργανωμένοι γονείς - Θέματα ασφάλειας και εξετάσεις τετραμήνου

Συνάντηση με τον Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού Κώστα Χαμπιαούρη θα έχει την Πέμπτη (4/10) ο Πρόεδρος της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων και Κηδεμόνων Δημοσίων Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης Κυριάκος Νικηφόρου, όπως ο ίδιος ανέφερε.

Όπως είπε στο ΚΥΠΕ, δεν θα ανακοινώσουν κάτι σε σχέση με την απόφαση όσον αφορά το θέμα των τετραμήνων, μέχρι να ενημερώσουν τον ίδιο τον Υπουργό, σε συνάντηση που θα έχουν σήμερα.

Ο κ. Νικηφόρου θα λάβει μέρος και στη σύσκεψη στο Υπουργείο Παιδείας για θέματα ασφάλειας και υγείας.

Απαντώντας σε ερώτηση, ο κ. Νικηφόρου είπε ότι κατά τη συνεδρία της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων και Κηδεμόνων Δημοσίων Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης συζητήθηκαν και αποφάσισαν τρόπους και μέτρα, τα οποία θα πρέπει να πάρουν σε περίπτωση που δεν εισακουστεί η άποψη τους.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, η απόφαση των οργανωμένων γονιών είναι η αναβολή των τετραμήνων για τη φετινή χρονιά.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν αποκλείεται και το κλείσιμο των σχολείων.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE