ΚΟΣΜΟΣ

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΜΑΝΤΛΙΝ: «Υπάρχει κάποιος που ξέρει και που βρίσκεται και τι συνέβη»- Ννεντέκτιβ εκτιμά ότι είναι ζωντανή

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΜΑΝΤΛΙΝ: «Υπάρχει κάποιος που ξέρει και που βρίσκεται και τι συνέβη»- Ννεντέκτιβ εκτιμά ότι είναι ζωντανή

Την πεποίθηση του ότι η μικρή, της οποίας η εξαφάνιση συγκλόνισε το παγκόσμιο, είναι ζωνταντή εξέφρασε ντεντέκτιβ που από το 2008 μέχρι το 2011 είχε προσληφθεί από την οικογένεια της ώστε να βοηθήσει στις έρευνες.

Ο λόγος για τον Dave Edgar ο οποίος σε συνέντευξη του δήλωσε αισιόδοξος πως οι αρχές που έχουν αναλάβει την υπόθεση, δουλεύοντας και ψάχνοντας εδώ και πολλά χρόνια θα καταφέρουν να ολοκληρώσουν θετικά την υπόθεση.

Σύμφωνα με τον ίδιο εκτιμά πως η μικρή Μαντλιν, που χάθηκε όταν ήταν 3 ετών και ενώ παραθέριζε με τους γονείς της στην Πορτογαλία, είναι ζωντανή και πιθανότατα να ζει κάπου στην χώρα της Ιβηρικής χερσονήσου.

 

Όπως σημειώνει το ενδεχόμενο η Μαντλίν να έπεσε θύμα απαγωγής και να έχουν καταφέρει να την βγάλουν από την  χώρα (Πορτογαλία) είναι σχεδόν απίθανο. «Υπάρχει κάποιος στην Πορτογαλία που ξέρει και που βρίσκεται και τι συνέβη» είναι η ατάκα του που ξεχωρίζει από τις δηλώσεις του.

Να θυμίσουμε ότι η μικρή είναι άφαντη από το 2007, με την Scotland Yard εδώ και μια δεκαετία να ψάχνει παντού, ξοδεύοντας μέχρι στιγμής 12.000.000 ευρώ στις έρευνες, με τα λεφτά από τα κρατικά κονδύλια και τις εισφορές να εξαντλούνται.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

Τη δέσμευσή του για μια λύση στη βάση διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως ορίζεται στα αντίστοιχα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τις τελετές επίδοσης διαπιστευτηρίων Πρέσβεων ξένων χωρών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top