ΛΕΜΕΣΟΣ: Δεν συνεργάζεται με τις Αρχές ο 35χρονος - Συνελήφθη για παιδική πορνογραφία

ΛΕΜΕΣΟΣ: Δεν συνεργάζεται με τις Αρχές ο 35χρονος - Συνελήφθη για παιδική πορνογραφία

Δεν φαίνεται να συνεργάζεται με τους αστυνομικούς ανακριτές ο 35χρονος που συνελήφθη την Τετάρτη (3/10) στη Λεμεσό, σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση παιδικής πορνογραφίας και ο οποίος τέθηκε σήμερα υπό επταήμερη προσωποκράτηση.

Ο ύποπτος συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης (3/10), όταν μέλη της Αστυνομίας διενήργησαν έρευνα στην οικία του, δυνάμει δικαστικού εντάλματος και στη βάση πληροφοριών ότι πιθανόν να κατέχει παιδικό πορνογραφικό υλικό.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας στην κατοικία του 35χρονου, εντοπίστηκαν ένας πύργος ηλεκτρονικού υπολογιστή, ένας εξωτερικός σκληρός δίσκος φύλαξης ηλεκτρονικών δεδομένων, τρεις συσκευές φύλαξης ηλεκτρονικών δεδομένων, δύο κάρτες μνήμης και ένα κινητό τηλέφωνο.

Τα ανευρεθέντα παραλήφθηκαν για να τύχουν δικανικής εξέτασης, ενώ εναντίον του 35χρονου εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, βάσει του οποίου συνελήφθη, γύρω στις 16.15 χθες το απόγευμα.

Ο ίδιος φέρεται να αρνείται να απαντήσει στις ερωτήσεις των αστυνομικών ανακριτών, οι οποίοι τον οδήγησαν την Πέμπτη (4/10) ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, που διέταξε την επταήμερη προσωποκράτηση του για διευκόλυνση των αστυνομικών ανακρίσεων.

Το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διερευνά την υπόθεση.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Εκτός ελέγχου οδηγείται η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, μετά τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ, γεγονός που πυροδοτεί ραγδαίες εξελίξεις στις σχέσεις μεταξύ Ισραήλ και ΗΠΑ. Σε αυτό το τεταμένο κλίμα, ο Ιρανός στρατηγός προχώρησε σε ευθείες απειλές, δηλώνοντας πως η Τεχεράνη είναι έτοιμη να εκτοξεύσει πυραύλους με στόχο να απομακρυνθούν οι Αμερικανοί από την Κύπρο, κλιμακώνοντας περαιτέρω τη ρητορική έντασης στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Την ίδια ώρα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, διαβεβαίωσε πως «η αεράμυνά μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα», υπογραμμίζοντας ότι οι αρμόδιες αρχές παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της εθνικής ασφάλειας.

BEST OF TOTHEMAONLINE