ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: «Έσβησε» ξαφνικά 56χρονος οικογενειάρχης- Στη μάχη για το μεροκάματο άφησε την τελευταία του πνοή

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: «Έσβησε» ξαφνικά 56χρονος οικογενειάρχης- Στη μάχη για το μεροκάματο άφησε την τελευταία του πνοή

«Μαύρη» Πέμπτη ξημέρωσε για την οικογένεια 56χρονου από το Αυγόρου. Ο άτυχος άντρας έχασε ξαφνικά τη ζωή του με τους οικείους του να βυθίζονται στο πένθος.

Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν γύρω στις 07:45 όταν ο 56χρονος εντοπίστηκε λιπόθυμος έξω από ανεγειρόμενη οικοδομή στην οποία εργαζόταν. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο που κάλεσε ο επιστάτης του έργου στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου δυστυχώς ο επι καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε απλώς το θάνατό του.

Πρόκειται για τον 56χρονο Βασίλη Ράλλη ο οποίος όπως πληροφορούμαστε αφήνει ορφανά τα τρία του παιδιά.

Το περιστατικό αντιμετωπίζεται από την Αστυνομία ως αιφνίδιος θάνατος, ενώ «φώς» στα αίτια του ξαφνικού θανάτου αναμένονται από την νεκροψία η οποία θα οριστεί σε κατοπινό στάδιο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Το αμέσως επόμενο διάστημα η Κυπριακή Δημοκρατία θα δρομολογήσει πρωτοβουλίες για αναγνώριση του έργου και της σπουδαιότητας της αποστολής της ΕΛΔΥΚ και ειδικότερα για τα 105 παιδιά που έπεσαν το 1974, εκ των οποίων οι 58 παραμένουν μέχρι σήμερα αγνοούμενοι, ανακοίνωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας τις αδελφικές και ακλόνητες σχέσεις Κύπρου – Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE