Βρέθηκε σε θέση οδηγού, αλλά… λύγισε κόντρα στην ανώτερη Μπάγερ Λεβερκούζεν

Βρέθηκε σε θέση οδηγού, αλλά… λύγισε κόντρα στην ανώτερη Μπάγερ Λεβερκούζεν

Την ήττα με 4-2 γνώρισε η Μπάγερ Λεβερκούζεν στην «Bay Arena» η ΑΕΚ. Αν και η ομάδα του Αντόνι Ιραόλα άνοιξε το σκορ, δεν κατάφερε να έχει κάποιο κέρδος από το παιχνίδι.

Α΄ Ημίχρονο

Η ΑΕΚ ξεκίνησε το παιχνίδι και προσπάθησε να πιέσει το κατέβασμα της μπάλας των Γερμανών.

Τα κατάφερε όμως μετά το πρώτο 10λεπτο η Λεβερκούζεν ανέβασε απόδοση και πίεζε την άμυνα της ΑΕΚ.

Οι Λαρνακείς άντεξαν, και στο 25′ με τον Τρισκόφσκι πάγωσε την «Μπάι Αρένα» αφού ο Σκοπιανός μετά από αμυντική ολιγορία των γηπεδούχων έκανε το 0-1.

Διαβάστε περισσότερα στο ThemaSports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Καταθέτουν απορίες στο Υπουργείο Εργασίας και ζητούν διευκρινίσεις οι κοινωνικοί εταίροι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του νομοσχεδίου την Τετάρτη. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων αναφέρθηκαν στα πρώτα κενά που εντοπίζουν από τα όσα μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τη θετική διάθεση για εξεύρεση συγκλίσεων εντός των χρονικών πλαισίων που ορίστηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE