Προδρόμου: «Κανένα σχόλιο για ανακοίνωση τουρκικού ΥΠΕΞ»

Προδρόμου: «Κανένα σχόλιο για ανακοίνωση τουρκικού ΥΠΕΞ»

«Δεν χρειάζεται κανένα σχόλιο» για την ανακοίνωση του τουρκικού Υπουργείου Εξωτερικών σε σχέση με τις έρευνες για υδρογονάνθρακες και την αδειοδότηση του οικοπέδου 7 της κυπριακής ΑΟΖ", ανέφερε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου.

Κληθείς από το ΚΥΠΕ να σχολιάσει την ανακοίνωση που εξέδωσε η Άγκυρα, ο κ. Προδρόμου είπε ότι «η Κυπριακή Δημοκρατία προχωράει κανονικά με το ενεργειακό της πρόγραμμα, με βάση το διεθνές δίκαιο και σε συνεργασία με τις εταιρείες με τις οποίες έχει συμβληθεί».

Παρέπεμψε ταυτόχρονα στις αποφάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου την περασμένη Τετάρτη, σε σχέση με το οικόπεδο 7 της κυπριακής ΑΟΖ.

Εξάλλου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης συναντάται το πρωί της Παρασκευής με τον Ανώτερο Αντιπρόεδρο της Exxon Neil Chapman.

Η συνάντηση είναι καθορισμένη για τις 10.00 το πρωί στο Προεδρικό Μέγαρο και όπως ανέφερε ο κ. Προδρόμου, εντάσσεται στα πλαίσια των τακτικών επαφών με την εταιρεία, ενόψει των δραστηριοτήτων της που αναμένεται να ξεκινήσουν τον ερχόμενο Νοέμβριο, αλλά και του ενδιαφέροντος της Exxon για το οικόπεδο 7.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Οι δράσεις όλων των κυβερνητικών υπηρεσιών συνεχίζονται κανονικά και την ερχόμενη βδομάδα και δεν θα επηρεαστούν από την αργία του Δεκαπενταυγούστου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Επίτροπος Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων, Χαράλαμπος Χριστοφίνας, σημειώνοντας ότι όλες οι υπηρεσίες συνεχίζουν με τον ίδιο ρυθμό το έργο τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE