Παράπονα Ιραόλα και απαίτηση για σεβασμό – «Μέχρι και για την μπλούζα…»

Παράπονα Ιραόλα και απαίτηση για σεβασμό – «Μέχρι και για την μπλούζα…»

Δηλώσεις στην κάμερα της Cytavision παραχώρησε ο προπονητής της ΑΕΚ, Άντονι Ιραόλα, μετά το τέλος του αγώνα στην «Bay Arena» απέναντι στη Λεβερκούζεν.

Αναλυτικά οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του:

«Είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπίσεις μία τέτοια ομάδα σε ένα τέτοιο γήπεδο. Παλέψαμε όμως το παιχνίδι και αν πω αυτά που θέλω, θα τιμωρηθώ.

Θέλουμε να έχουμε τον ελάχιστο σεβασμό που δικαιούμαστε. Μέχρι και για την μπλούζα που φορούσα, δέχθηκα παρατήρηση από το διαιτητή.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη συμπεριφορά των παικτών μου και γενικότερα από την εμφάνιση τους. Μπορεί να κάναμε λάθη, αλλά είναι πολύ δύσκολο να μην κάνεις λάθη σε αυτό το επίπεδο».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου- Οι διαφορετικές τάσεις για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών- Φωνές για περισσότερο χρόνο

ΔΗΣΥ: Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου- Οι διαφορετικές τάσεις για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών- Φωνές για περισσότερο χρόνο

Σε μια συνεδρίαση με ιδιαίτερο πολιτικό βάρος, εισέρχεται σήμερα ο Δημοκρατικός Συναγερμός. Το Πολιτικό Γραφείο του κόμματος καλείται σήμερα στις 17:00, να συζητήσει και να αποφασίσει επί της εισήγησης του Εκτελεστικού Γραφείου για το χρονοδιάγραμμα της διαδικασίας ανάδειξης του υποψηφίου του ΔΗΣΥ, για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE