Κάριους πλέον δεν είναι αστείο! Η νέα τεράστια ΓΚΑΦΑ του – ΒΙΝΤΕΟ

Κάριους πλέον δεν είναι αστείο! Η νέα τεράστια ΓΚΑΦΑ του – ΒΙΝΤΕΟ

Μια ακόμη άσχημη βραδιά στη… δουλειά για τον Λόρις Κάριους. Ο Γερμανός κίπερ, που αδυνατεί να συνέλθει από την εφιαλτική βραδιά στον περασμένο τελικό του Champions League, υπέπεσε σε νέα γκέλα, αυτή τη φορά στο Μάλμε – Μπεσίκτας.

Στον τελευταίο τελικό του Champions League ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Λίβερπουλ, ο Λόρις Κάριους εξελίχθηκε στον αρνητικό πρωταγωνιστή, με τα δύο πολύ σημαντικά λάθη του και τα γκολ των Μπενζεμά – Μπέιλ.

Ο Γερμανός αποχώρησε τελικά από τους Ρεντς, υπέγραψε ως δανεικός για δύο χρόνια στη Μπεσίκτας, αλλά δεν λέει να… συνέλθει. Το βράδυ της Πέμπτης (4/10) στην εκτός έδρας αναμέτρηση των Τούρκων με τη Μάλμε (2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League), ο Βίντχαϊμ των Σουηδών έβγαλε τη σέντρα από δεξιά (η μπάλα χτύπησε και στον Ερκίν), ο 25χρονος δεν υπολόγισε σωστά και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του (στο 76′ δέχτηκε και δεύτερο γκολ).

Δείτε το γκολ:

Πηγή: sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE