ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Μπάρι Τέρελ Στιούαρτ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Μπάρι Τέρελ Στιούαρτ

Ανακοίνωσε τη συμφωνία με Μπάρι Τέρελ Στιούαρτ η Πετρολίνα ΑΕΚ.

Αναλυτικά:

Η Πετρολίνα ΑΕΚ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον Αμερικανό καλαθοσφαιριστή Barry Terrell Stewart.

Ο Stewart είναι 30 χρόνων (04/02/1988) έχει ύψος 1.93 και αγωνίζεται ως shooting guard, ενώ θα αγωνιστεί για πρώτη φορά με την ομάδα μας στον αποψινό αγώνα του Super Cup με αντίπαλο την ΕΘΑ στο Λευκόθεο (19:00).

Tις δύο τελευταίες σεζόν αγωνιζόταν στην Γερμανία με την Walter Tigers. Ξεκίνησε την καριέρα από το κολλεγιακό πρωτάθλημα με τουσ MSU Buldogs και στην συνέχεια αγωνίστηκε σε Γερμανία (TBB Trier, Gießen 46ers) και Βέλγιο (Antwerp Giants, Limburg United).

Η Πετρολίνα ΑΕΚ τον καλωσορίζει στην οικογένεια της ομάδας και του εύχεται κάθε επιτυχία.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου- Οι διαφορετικές τάσεις για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών- Φωνές για περισσότερο χρόνο

ΔΗΣΥ: Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου- Οι διαφορετικές τάσεις για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών- Φωνές για περισσότερο χρόνο

Σε μια συνεδρίαση με ιδιαίτερο πολιτικό βάρος, εισέρχεται σήμερα ο Δημοκρατικός Συναγερμός. Το Πολιτικό Γραφείο του κόμματος καλείται σήμερα στις 17:00, να συζητήσει και να αποφασίσει επί της εισήγησης του Εκτελεστικού Γραφείου για το χρονοδιάγραμμα της διαδικασίας ανάδειξης του υποψηφίου του ΔΗΣΥ, για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE