Είναι ΚILLER ο Εμίλιο! Πάει και τελείωσε…

Είναι ΚILLER ο Εμίλιο! Πάει και τελείωσε…

Χάρις σε τέρμα του Ζελάγια στο 91′, ο Απόλλωνας τσίμπησε ή έσωσε τον βαθμό, στη χθεσινή αναμέτρηση με την Μαρσέιγ. Μέχρι και από τη μισητή αντίπαλο της Ολυμπίκ, την Παρί «εισέπραξαν» συγχαρητήρια οι κυανόλευκοι της Λεμεσού, για τη χθεσινή τους επιτυχία (Διαβάστε ΕΔΩ). 

Για να πετυχαίνει τέτοια αποτελέσματα η ομάδα του Αυγουστή, παίζει ρόλο το ότι έχει «δυναμώσει» το ευρωπαϊκό της DNA. 

Διαθέτει φυσικά και παίχτες με κρύο αίμα. Πρώτος «χτύπησε» χθες ο Σέρβος μέσος Σάσα Μάρκοβιτς, ο οποίος άμα «γεμίσει» το πόδι του καλά κι η μπάλα πάει εντός εστίας, είναι λίγες οι πιθανότητες του (οποιουδήποτε) αντίπαλου κίπερ να «σώσει» τη φάση.

Στο οπλοστάσιο της ομάδας, βρίσκεται τους τελευταίους 15-16 μήνες κι ένας ψυχρός killer με το ονοματεπώνυμο Εμίλιο Ζελάγια! Αξιοποίησε στο έπακρο τη μπαλιά του Παπουλή με πισινή κεφαλιά, νικώντας τον Πελέ. 

Σκόραρε και στην πρεμιέρα των ομίλων, με τη Λάτσιο στη Ρώμη, ο Αργεντινός επιθετικός, συνολικά έχει 4 γκολ φέτος στην Ευρώπη και ένα στο πρωτάθλημα. 

Δείτε ΟΛΑ τα νούμερα του Ζελάγια (ΕΔΩ).  

Ο βαθμός που εξασφάλισε ο Απόλλωνας στην ψεσινή αναμέτρηση, φέρνει και οικονομικό όφελος. Το μπόνους ισοπαλίας στους ομίλους του Γιουρόπα Ληγκ, ισούται με 190 χιλιάδες ευρώ! 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Συναντήσεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κατάθεση υποψηφιότητας από τον διαγραφέντα Κωστή Ευσταθίου, συναινετικές διαδικασίες οι οποίες για κάποια στελέχη και πρώην μέλη της ΕΔΕΚ, θα μπορούσαν να ενώσουν το κόμμα, όλα αυτά, συνθέτουν το σημερινό σκηνικό, ημέρα κατά την οποία, ο Κωστής Ευσταθίου, θα προχωρήσει στην απόφασή του, να καταθέσει ενώπιον του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, την υποψηφιότητά του, για την προεδρία του κόμματος. Μέχρι στιγμής, υποψήφιοι για την προεδρία της ΕΔΕΚ, είναι οι, Μορφάκης Σολομωνίδης και Μάριος Χαννίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE