Η κόρη της Αριστοτέλους και του Εφραίμ πάνω στην «λαντούα» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η κόρη της Αριστοτέλους και του Εφραίμ πάνω στην «λαντούα» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η κόρη της Χριστιάνας Αριστοτέλους και του Γιώργου Εφραίμ μεταπήδησε από το παιδικό καροτσάκι απευθείας στο μηχανάκι.

Η Μελίνα Εφραίμ είναι το μικρό παιδάκι αυτήν την στιγμή στην οικογένεια της Χριστιάνας Αριστοτέλους και όλοι ασχολούνται μαζί με το τρισχαριτωμένο κοριτσάκι.

Ο θείος της, Αντρέας Αριστοτέλους, το βράδυ της Πέμπτης, 10/5, κάθισε, πάντα με την εποπετία αυτού και όχι μόνο, την κόρη της παρουσιάστριας του Alpha Κύπρου και του άσου του ΑΠΟΕΛ πάνω σε μια λαντούα.

Όπως έγραψε ο παραγωγός της εκπομπής «Με αγάπη Χριστιάνα»: «Που την αμαξούα στες μοτόρες (καλάν λαντούα)».

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο από το story του Αντρέα Αριστοτέλους:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ξεγύμνωσαν» τις Κεντρικές Φυλακές: Πώς 300.000 απόρρητα έγγραφα κατέληξαν στο σπίτι δεσμοφύλακα

«Ξεγύμνωσαν» τις Κεντρικές Φυλακές: Πώς 300.000 απόρρητα έγγραφα κατέληξαν στο σπίτι δεσμοφύλακα

Ένα σκάνδαλο που προκαλεί σοκ στην κοινή γνώμη και φέρνει στο φως όσα διαδραματίζονταν πίσω από τις κλειστές πόρτες των Κεντρικών Φυλακών, αποκαλύπτεται τις τελευταίες ώρες.