Η κόρη της Αριστοτέλους και του Εφραίμ πάνω στην «λαντούα» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η κόρη της Αριστοτέλους και του Εφραίμ πάνω στην «λαντούα» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η κόρη της Χριστιάνας Αριστοτέλους και του Γιώργου Εφραίμ μεταπήδησε από το παιδικό καροτσάκι απευθείας στο μηχανάκι.

Η Μελίνα Εφραίμ είναι το μικρό παιδάκι αυτήν την στιγμή στην οικογένεια της Χριστιάνας Αριστοτέλους και όλοι ασχολούνται μαζί με το τρισχαριτωμένο κοριτσάκι.

Ο θείος της, Αντρέας Αριστοτέλους, το βράδυ της Πέμπτης, 10/5, κάθισε, πάντα με την εποπετία αυτού και όχι μόνο, την κόρη της παρουσιάστριας του Alpha Κύπρου και του άσου του ΑΠΟΕΛ πάνω σε μια λαντούα.

Όπως έγραψε ο παραγωγός της εκπομπής «Με αγάπη Χριστιάνα»: «Που την αμαξούα στες μοτόρες (καλάν λαντούα)».

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο από το story του Αντρέα Αριστοτέλους:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Καταθέτουν απορίες στο Υπουργείο Εργασίας και ζητούν διευκρινίσεις οι κοινωνικοί εταίροι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του νομοσχεδίου την Τετάρτη. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων αναφέρθηκαν στα πρώτα κενά που εντοπίζουν από τα όσα μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τη θετική διάθεση για εξεύρεση συγκλίσεων εντός των χρονικών πλαισίων που ορίστηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE