Η κόρη της Αριστοτέλους και του Εφραίμ πάνω στην «λαντούα» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η κόρη της Αριστοτέλους και του Εφραίμ πάνω στην «λαντούα» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η κόρη της Χριστιάνας Αριστοτέλους και του Γιώργου Εφραίμ μεταπήδησε από το παιδικό καροτσάκι απευθείας στο μηχανάκι.

Η Μελίνα Εφραίμ είναι το μικρό παιδάκι αυτήν την στιγμή στην οικογένεια της Χριστιάνας Αριστοτέλους και όλοι ασχολούνται μαζί με το τρισχαριτωμένο κοριτσάκι.

Ο θείος της, Αντρέας Αριστοτέλους, το βράδυ της Πέμπτης, 10/5, κάθισε, πάντα με την εποπετία αυτού και όχι μόνο, την κόρη της παρουσιάστριας του Alpha Κύπρου και του άσου του ΑΠΟΕΛ πάνω σε μια λαντούα.

Όπως έγραψε ο παραγωγός της εκπομπής «Με αγάπη Χριστιάνα»: «Που την αμαξούα στες μοτόρες (καλάν λαντούα)».

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο από το story του Αντρέα Αριστοτέλους:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ και ο ρόλος Αθήνας – Λευκωσίας

Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ και ο ρόλος Αθήνας – Λευκωσίας

Για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, απευθύνει πρόσκληση προς την Αθήνα και τη Λευκωσία, καλώντας τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να συμμετάσχουν στο πρώτο λεγόμενο «Συμβούλιο Ειρήνης», το οποίο προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στην Ουάσιγκτον στις 19 Φεβρουαρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE