ΛΕΜΕΣΟΣ: 'Μέσα' ο 60χρονος που «χρυσοπλήρωναν» και οικόπεδα δεν έβλεπαν

ΛΕΜΕΣΟΣ: 'Μέσα' ο 60χρονος που «χρυσοπλήρωναν» και οικόπεδα δεν έβλεπαν

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού προσήχθη την Παρασκευή (5/10) για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης, 60χρονος ο οποίος συνελήφθη χθες από μέλη της Αστυνομίας για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία της υπόθεσης, κατά το έτος 2006, ο 60χρονος προσέγγισε δύο πρόσωπα, ώστε να τους πωλήσει τέσσερα τεμάχια γης, στην επαρχία Λεμεσού. Σύμφωνα με τους δύο παραπονούμενους, αυτοί του έδωσαν το συνολικό ποσό των £114,684 (λιρών Κύπρου), το οποίο αφορούσε την αγορά, μεταβίβαση και πληρωμή φόρων των πιο πάνω τεμαχίων.

Ωστόσο, μέχρι σήμερα, τα εν λόγω τεμάχια δεν μεταβιβάστηκαν στο όνομά τους.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας και εξέδωσε διάταγμα προσωποκράτησης εναντίον του 60χρονου για χρονική περίοδο πέντε ημερών, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Με αιχμές κατά του Δημοκρατικού Συναγερμού και του Εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, Ονούφριου Κουλλά, τοποθετήθηκε μέσω ανάρτησής του στην πλατφόρμα Χ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, κάνοντας λόγο για απαξιωτικό πολιτικό λόγο και ζητώντας απαντήσεις από την πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE