Το ΕΙΔΑΝ για ΠΡΩΤΗ φορά φέτος…

Το ΕΙΔΑΝ για ΠΡΩΤΗ φορά φέτος…

Η ΑΕΚ αντιμετωπίσε εκτός έδρας χθες (4/10) τη Μπάγερ Λεβερκούζεν και δέχθηκε την ήττα με 4-2.

Η ΑΕΚ προσπάθησε και έπαιξε κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο όμως είδε να γίνεται κάτι για πρώτη φορά φέτος. Συγκεκριμένα αυτό το κάτι είναι ότι έφαγε τέσσερα γκολ και ο Τόνιο για πρώτη φορά φέτος μάζεψε τη μπάλα για περισσότερες από μια φορά απ’τα δίκτυά του.

Σαφώς και δεν σημαίνει κάτι αυτό, η ΑΕΚ αντιμετώπιζε μια πολύ καλή ομάδα και ο Ιραόλα και οι ποδοσφαιριστές του προσπάθησαν για το καλύτερο, εξού και το χειροκρότημα στο τέλος.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Φθάνει στην Κύπρο η ΝτιΚάρλο - Συναντάται με ηγέτες τη Δευτέρα

Φθάνει στην Κύπρο η ΝτιΚάρλο - Συναντάται με ηγέτες τη Δευτέρα

Η Αναπληρώτρια ΓΓ του ΟΗΕ για Πολιτικές και Ειρηνευτικές Υποθέσεις, Ρόζμαρι ΝτιΚάρλο φθάνει την Κυριακή στην Κύπρο. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, θα τύχει ενημέρωσης από τον Ειδικό Αντιπρόσωπο του Γενικού Γραμματεά του ΟΗΕ στην Κύπρο, Κόλιν Στιούαρτ, προτού ξεκινήσει τις επαφές της με τους δύο ηγέτες τη Δευτέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE