ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΠΑΦΟΥ: Στάχτη έγιναν τρία εκτάρια – Στο σημείο οι δυνάμεις Πυρόσβεσης

ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΠΑΦΟΥ: Στάχτη έγιναν τρία εκτάρια – Στο σημείο οι δυνάμεις Πυρόσβεσης

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε στις 18:30 το απόγευμα της Παρασκευής 05/10 η φωτιά που ξέσπασε στην αγροτική περιοχή των Μαμωνιών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία η φωτιά κατεύκασε τρία εκτάρια άγριας βλάστησης, ξηρών χόρτων και διάφορα δέντρα.

Για την κατάσβεση της φωτιάς που ξεκίνησε στις 15:30 εργάστηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις πυρόσβεσης.

Όπως  τέσσερα οχήματα της Πυροσβεστικής, δύο του Δασονομείου, ένα του Ταμείου Θήρας και δύο καδενοφόρα.

Λόγω του δύσβατου της περιοχής στην σκηνή επιχείρησαν δύο αεροπλανάκια του Δασονομείου και δύο ελικόπτερα που έχει εκμισθώσει η Κυπριακή Δημοκρατία.

Στην σκηνή παρέμειναν δυνάμεις πυρόσβεσης για την αποφυγή τυχόν αναζωπύρωσης της φωτιάς

Τα αίτια της πρόκλησης της φωτιάς αναμένεται να εξεταστούν αύριο με το πρώτο φως της ημέρας.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συμφωνία ΗΠΑ – Κίνας: Τι σημαίνει και τι αναμένεται μετά από 90 ημέρες – Οι «εκκρεμότητες» του Τραμπ και τα θετικά για την Κύπρο

Συμφωνία ΗΠΑ – Κίνας: Τι σημαίνει και τι αναμένεται μετά από 90 ημέρες – Οι «εκκρεμότητες» του Τραμπ και τα θετικά για την Κύπρο

Οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και η Κίνα συμφώνησαν για τη μείωση των δασμών σε αγαθά που διακινούνται μεταξύ των δύο χωρών. Η συμφωνία αυτή σηματοδοτεί σημαντική αποκλιμάκωση του εμπορικού πολέμου μεταξύ των δύο μεγαλύτερων οικονομιών του κόσμου, ο οποίος έχει προκαλέσει αναταράξεις επηρεάζοντας τις περισσότερες χώρες.