ΤΩΡΑ: Δρόμος «κίνδυνος-θάνατος» στη Λευκωσία – Οδηγοί προσοχή

ΤΩΡΑ: Δρόμος «κίνδυνος-θάνατος» στη Λευκωσία – Οδηγοί προσοχή

Δρόμος «λαιμητόμος» το βράδυ της Παρασκευής 05/10 στη Λευκωσία.

Αναγνώστες της ιστοσελίδας μας, επικοινώνησαν μαζί μας για να μας αναφέρουν πως σε δρόμο στην επαρχία Λευκωσίας έχουν χυθεί μπετόν στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν άμεσα οδηγοί.

Όπως μας ανέφεραν, πρόκειται για τον δρόμο Χαλεπιανών στο ύψος της διασταύρωσης με τη Τσερίου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, παραλίγο στο σημείο να σημειωθεί τραγωδία καθώς οδηγός κινδύνευσε να απωλέσει τον έλεγχο του οχήματός του.

Οι οδηγοί που κινούνται στον δρόμο καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς το μπετόν στο οδόστρωμα, κάνει το σημείο εξαιρετικά επικίνδυνο για τους οδηγούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Σε ρυθμούς τελικής προετοιμασίας για την τριμερή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδης, του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, και Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, στις 9 Νοεμβρίου φαίνεται να κινούνται οι τρεις πλευρές.

BEST OF TOTHEMAONLINE