ΤΩΡΑ: Δρόμος «κίνδυνος-θάνατος» στη Λευκωσία – Οδηγοί προσοχή

ΤΩΡΑ: Δρόμος «κίνδυνος-θάνατος» στη Λευκωσία – Οδηγοί προσοχή

Δρόμος «λαιμητόμος» το βράδυ της Παρασκευής 05/10 στη Λευκωσία.

Αναγνώστες της ιστοσελίδας μας, επικοινώνησαν μαζί μας για να μας αναφέρουν πως σε δρόμο στην επαρχία Λευκωσίας έχουν χυθεί μπετόν στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν άμεσα οδηγοί.

Όπως μας ανέφεραν, πρόκειται για τον δρόμο Χαλεπιανών στο ύψος της διασταύρωσης με τη Τσερίου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, παραλίγο στο σημείο να σημειωθεί τραγωδία καθώς οδηγός κινδύνευσε να απωλέσει τον έλεγχο του οχήματός του.

Οι οδηγοί που κινούνται στον δρόμο καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς το μπετόν στο οδόστρωμα, κάνει το σημείο εξαιρετικά επικίνδυνο για τους οδηγούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ελπίδα για εξεύρεση κοινού εδάφους από πλευρές, εκφράζει η Πρέσβης Γαλλίας ενόψει επίσκεψης Ντι Κάρλο

Ελπίδα για εξεύρεση κοινού εδάφους από πλευρές, εκφράζει η Πρέσβης Γαλλίας ενόψει επίσκεψης Ντι Κάρλο

Ελπίδα ότι οι δύο πλευρές θα βρουν κοινό έδαφος και θα προχωρήσουν μπροστά, εξέφρασε η Πρέσβης της Γαλλίας στην Κύπρο, Κλέλια Σεβριέ Κολάτσκο, κληθείσα να σχολιάσει την επίσκεψη της Αναπληρώτριας ΓΓ του ΟΗΕ για Πολιτικές και Ειρηνευτικές Υποθέσεις, Ρόζμαρι ΝτιΚάρλο στην Κύπρο τη Δευτέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE