Αγαπητός Κύπριος παρουσιαστής έχει επέτειο - «Σε αγαπώ όπως την πρώτη ημέρα» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Αγαπητός Κύπριος παρουσιαστής έχει επέτειο - «Σε αγαπώ όπως την πρώτη ημέρα» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο Λούης Πατσαλίδης και η Αστέρω κλείνουν 11 χρόνια γάμου ή όπως το αναφέρει ο παρουσιαστής «4015 μέρες ταλαιπωρίας».

Με μια κοινή τους φωτογραφία την οποία δημοσίευσε ο παρουσιαστής στο Instagram αναφέρεται στο γεγονός.

Μπορεί να αρχίζει την δημοσίευση του με ένα αστείο αναφέροντας ότι είναι «4015 μέρες ταλαιπωρίας» αλλά στην συνέχεια αναφέρεται στο πραγματικό γεγονός.

Συγκεκριμένα αναφέρει ότι «ακόμα σε αγαπώ όπως την πρώτη μέρα» συνοδεύοντας το με το hashtag togetherforever (μαζί για πάντα).

Δείτε την φωτογραφία:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ο γρίφος γύρω από την υπόθεση Σάντυ περιπλέκεται, με συνεχείς ανατροπές και τους ανακριτές να αναζητούν το κρίσιμο κινητό της γυναίκας-κλειδί. Αν και η ίδια υποστήριξε πως κατασκεύασε τα επίμαχα μηνύματα μέσω διαδικτυακής εφαρμογής, τα ευρήματα της Europol δείχνουν ότι αυτά παραποιήθηκαν πρόσφατα και όχι το 2020, όπως αρχικά ισχυριζόταν.

BEST OF TOTHEMAONLINE