ΛΕΜΕΣΟΣ-ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΑ: Αρνείται την ανάμειξη η 42χρονη - Στην Ελεγκτική Υπηρεσία οι καταγγελίες

ΛΕΜΕΣΟΣ-ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΑ: Αρνείται την ανάμειξη η 42χρονη - Στην Ελεγκτική Υπηρεσία οι καταγγελίες

Στη σύλληψη της γραμματέα του Κοινοτικού Συμβουλίου Κοιλανίου, 42χρόνων προέβη η αστυνομία σε σχέση με την υπό διερεύνηση υπόθεση ρίψης αμυντικής χειροβομβίδας σε σπίτι γυναίκας 46χρονων μέλος του κοινοτικού συμβουλίου της ίδιας κοινότητας, τα ξημερώματα του Σαββάτου (6/10).

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Ιωάννης Σωτηριάδης εναντίον της ύποπτης εξασφαλίστηκε μαρτυρία ότι ενέχεται στην υπόθεση. «Ωστόσο η ίδια αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη και δίνει κάποιους ισχυρισμούς που διερευνώνται από την αστυνομία» ανέφερε ο κ. Σωτηριάδης.

Ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού επιβεβαίωσε ότι οι δύο γυναίκες φέρονται να είχαν διαφορές μεταξύ τους που να σχετίζονται με το εργασιακό τους περιβάλλον.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτές οι διαφορές αφορούν καταγγελίες που έγιναν στην Ελεγκτική Υπηρεσία για ατασθαλίες στο κοινοτικό συμβούλιο.

ΚΥΠΕ/ToThemaOnline

*Φωτογραφία αρχείου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Το πλαίσιο της Συνταξιοδοτικής Μεταρρύθμισης παρουσιάστηκε σήμερα στους κοινωνικούς εταίρους, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να χαρακτηρίζει τη μεταρρύθμιση ως τη μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική αλλαγή στο Συνταξιοδοτικό από το 1980.

BEST OF TOTHEMAONLINE