Ο λόγος που είπε ΟΧΙ για τον πάγκο του ΑΠΟΕΛ! Που ΕΚΛΕΙΣΕ τελικά…

Ο λόγος που είπε ΟΧΙ για τον πάγκο του ΑΠΟΕΛ! Που ΕΚΛΕΙΣΕ τελικά…

Στην Ρωσική Κρίλια θα συνεχίσει την καριέρα του ο 50χρονος προπονητής, Μίοντραγκ Μπόζοβιτς.

Το όνομα του Μαυροβούνιου τεχνικού ακούστηκε και για τον πάγκο του ΑΠΟΕΛ σε διάφορα ρεπορτάζ πριν από μερικές μέρες όμως ο Μπόζοβιτς επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρωσική Κρίλια (PFC Krylia Sovetov Samara), η οποία βρίσκεται στην πρότελευταια θέση του ρωσικού πρωταθλήματος με μόλις 7 βαθμούς σε 9 παιχνίδια.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα ρωσικής ιστοσελίδας ο Μπόζοβιτς είχε πρόταση από τον ΑΠΟΕΛ και την Αχμάτ Γκρόζνι όμως επέλεξε την Κρίλια καθώς εκεί θεωρεί πως υπάρχει ιδανικό περιβάλλον για να εργαστεί.

ΕΔΩ το δημοσίευμα!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ-Τατάρ: Στις 5 Μαΐου η συνάντηση τους στο γραφείο Ειδικού Συμβούλου

ΠτΔ-Τατάρ: Στις 5 Μαΐου η συνάντηση τους στο γραφείο Ειδικού Συμβούλου

Η συνάντηση των ηγετών των δύο κοινοτήτων θα πραγματοποιηθεί στις 5 Μαΐου στις 11 το πρωί στο γραφείο του Ειδικού Συμβούλου για το Κυπριακό (UN Office of the Special Adviser (OSASG) on Cyprus) στην προστατευόμενη περιοχή των Ηνωμένων Εθνών, στη Λευκωσία, σύμφωνα με ενημέρωση από την Ειρηνευτική Δύναμη του ΟΗΕ στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE