Χριστοφίδης: 'Μας απάλλαξαν από φαρμάκι κουφάδων αλλά ο τόπος φαρμακώνεται ακόμα' - ΕΙΚΟΝΑ

Χριστοφίδης: 'Μας απάλλαξαν από φαρμάκι κουφάδων αλλά ο τόπος φαρμακώνεται ακόμα' - ΕΙΚΟΝΑ

Ο επικεφαλής του γραφείου Παιδείας του ΑΚΕΛ, Χρίστος Χριστοφίδης έβγαλε φωτογραφίες της γνωστές ως «γάτες του Ορφέα».

Καθημερινά όσοι βρίσκονται στην περιοχή που είναι το γήπεδο του Ορφέα Λευκωσίας στην πράσινη γραμμή θα προσέξουν ότι υπάρχει μια μάζωξη από γάτες οι οποίες περιμένουν υπομονετικά μέσα στον δρόμο να τους ταΐσει κάποιος.

Ο Χρίστος Χριστοφίδης με ανάρτηση του στο Twitter της έβγαλε φωτογραφία την στιγμή που στο σημείο βρίσκονται 13 γάτες.

Την ανάρτηση του αυτή φυσικά την συνόδευσε με ένα πολιτικό σχόλιο.

Συγκεκριμένα ανάφερε για τις γάτες «ότι δικός τους τόπος, δεν συγκινούνται ούτε από τα διερχόμενα αυτοκίνητα».

Συνεχίζοντας γράφει ότι «Οι γάτες της #Cyprus (Κύπρου) σύμβολο ερωτισμού και ιστορίας. Μας απάλλαξαν μια φορά από φαρμάκι κουφάδων αλλά ο τόπος φαρμακώνεται ακόμα».

Η ανάρτηση:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Οι συγκλίσεις που έχουν επιτευχθεί στο Κυπριακό αποτελούν το κλειδί της νέας προσπάθειας που βρίσκεται σε εξέλιξη, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής».

BEST OF TOTHEMAONLINE