Λύπη για τον θάνατο του Φώτου Φωτιάδη - «Αγάπησε ιδιαίτερα τη Χερσόνησο Ακάμα»

Λύπη για τον θάνατο του Φώτου Φωτιάδη - «Αγάπησε ιδιαίτερα τη Χερσόνησο Ακάμα»

Λύπη για τον θάνατο του Φώτου Φωτιάδη εκφράζει το ΔΣ του Συνδέσμου ιδιοκτητών γης Ακάμα και οι Κοινότητες, επισημαίνοντας σε ανακοίνωσή τους ότι ο εκλιπών αγάπησε ιδιαίτερα την Χερσόνησο Ακάμα, όπου είχε αγοράσει το κτήμα της Φοντάνα Αμορόζα.

Στην σχετική ανακοίνωση που υπογράφει ο Σάββας Χατζημηνάς εκ μέρους του Συνδέσμου και των κοινοτήτων Νέον Χωρίον, Ίννια, Δρούσια, Αροόδες, Ανδρολύκου, αναφέρεται ότι όραμα του Φώτου Φωτιάδη ήταν ένα τουριστικό έργο υψηλών προδιαγραφών που θα αποτελούσε ένα από τα αειφόρα έργα της τουριστικής βιομηχανίας, προσφέροντας δεκάδες θέσεις εργασίας στους νέους των χωριών της Λαόνας.

Αυτό το όραμα, προστίθεται, αγκάλιασαν οι Κοινότητες Ακάμα και το έργο «Ποίημα» όπως το ονόμασε και είναι ήδη έτοιμο στα αρχιτεκτονικά σχέδια και αναμένει την έγκρισή του με το νέο Τοπικό Σχέδιο τους επόμενους μήνες.

Θέση του Συνδέσμου και των Κοινοτήτων Ακάμα, συνεχίζει η ανακοίνωση, είναι ότι η υλοποίηση αυτού του έργου στην Φοντάνα Αμορόζα δεν θα επηρεάσει καθόλου την προστασία της φύσης, του δάσους και της βιοποικιλότητας εφόσον βρίσκεται εκτός των ορίων του Εθνικού Πάρκου Ακάμα και θα αποτελέσει το καλύτερο μνημόσυνο για τον φυσιολάτρη, επιχειρηματία, Άνθρωπο Φώτο Φωτιάδη, σημειώνεται στην ανακοίνωση.

KYΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Γάζα: Θετικά τα πρώτα σχόλια για τις προτάσεις της ΚΔ – Σε εξέλιξη το έγγραφο - «Το τι έχει σημασία είναι να υλοποιηθεί»

ΠτΔ για Γάζα: Θετικά τα πρώτα σχόλια για τις προτάσεις της ΚΔ – Σε εξέλιξη το έγγραφο - «Το τι έχει σημασία είναι να υλοποιηθεί»

Τα πρώτα σχόλια που λάβαμε στην Αίγυπτο ήταν πολύ θετικά για το πόσο συγκεκριμένη και προετοιμασμένη ήταν η χώρα μας, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στην πρόταση που υπέβαλε στη Σύνοδο για την Ειρήνη σε σχέση με τη Γάζα, σημειώνοντας, παράλληλα, ότι η κριτική που ασκείται για το θέμα είναι κακόβουλη.

BEST OF TOTHEMAONLINE