Τίτλοι τέλους: Χώρισε αγαπημένο ζευγάρι του Power Of Love!

Τίτλοι τέλους: Χώρισε αγαπημένο ζευγάρι του Power Of Love!

Ήταν ένα από τα ζευγάρια που οι τηλεθεατές αγάπησαν, στήριξαν και μάλιστα τους έφεραν και στην 1η θέση του «ριάλιτι της αγάπης» που βλέπαμε μέσα από τη συχνότητα του Sigma.

Ο λόγος για τον Πάνο Ζάρλα και τη Στέλλα Μιζεράκη που μετά τη νίκη του στο Power Of Love ανέλαβαν και τη δική τους εκπομπή (ένα καλοκαιρινό παιχνίδι που πέρασε και δεν ακούμπησε), ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν αυτοί που ο κόσμος και ίσως οι ίδιοι ανέμεναν.

Μετά τα μεγάλα λόγια εντός του «σπιτιού» του Power Of Love για συγκατοίκηση και ίσως στη συνέχεια γάμο, το ζευγάρι ανακοίνωσε το τέλος της σχέσης τους, με την όμορφη Κρητικία «Barbie» να ανεβάσει στο instagram ένα κείμενο που ουσιαστικά ρίχνει τους «τίτλους τέλους»

Διαβάστε το παρακάτω κείμενο που δημοσίευσε η Στέλλα Μιζεράκη στα Instagram story της:

«Αγαπημένοι μου φίλες και φίλοι, όπως γνωρίζετε τα είδη των ανθρωπίνων σχέσεων είναι πολλά και ένα από αυτά είναι η ερωτική σχέση η οποία μερικές φορές έχει και ημερομηνία λήξης… Άλλωστε λένε πως τίποτα δε διαρκεί για πάντα… Σήμερα λοιπόν θέλω να σας ανακοινώσω ότι η ερωτική μας σχέση με τον Πάνο κάπου εδώ τελειώνει και ίσως γεννιέται μία φιλία. Όταν οι συνθήκες δεν είναι ιδανικές για να διατηρηθεί μια σχέση, θεωρώ πως είναι καλύτερο να διατηρείς πλέον φιλικές σχέσεις με ανθρώπους που έχεις ζήσει όμορφες στιγμές.

Και μην ξεχνάτε… η δύναμη της αγάπης δεν αφορά μόνο την ερωτική αγάπη αλλά και την φιλική, την αδελφική, την μητρική, την πατρική και κάθε μορφή αγάπης… Αλλά πάνω απ΄όλα μην ξεχνάτε να αγαπάτε τον εαυτό σας!!! Θέλω να ευχαριστήσω εσένα Πάνο για τις όμορφες στιγμές που περάσαμε μαζί και αισθάνομαι τυχερή που γνώρισα έναν θετικό άνθρωπο σαν εσένα, μα πάνω απ΄όλα θέλω να ευχαριστήσω για ακόμη μια φορά όλους εσάς για την αγάπη και την στήριξή σας στο Power of love και επειδή συνεχίζεται να μας στηρίζεται στη μετέπειτα πορεία μας.»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ: «Κανένα σχόλιο» για το απειλητικό μήνυμα - Επιβεβαίωσε ότι στις 10 Φεβρουαρίου έρχεται η ντι Κάρλο στην Κύπρο

ΠτΔ: «Κανένα σχόλιο» για το απειλητικό μήνυμα - Επιβεβαίωσε ότι στις 10 Φεβρουαρίου έρχεται η ντι Κάρλο στην Κύπρο

Ό,τι κρίνει η Βοηθός ΓΓ των ΗΕ κα Ρόζμαρι ντι Κάρλο ότι μπορεί να βοηθήσει, η ανταπόκριση από δικής μας πλευράς είναι θετική, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες ότι η κα ντι Κάρλο θα βρίσκεται στην Κύπρο στις 10 Φεβρουαρίου.