ΠΑΦΟΣ: «Χτύπησαν» έξω νεκροταφείο οι κλέφτες- Έκανε «φτερά» αυτοκίνητο γυναίκας

ΠΑΦΟΣ:  «Χτύπησαν» έξω νεκροταφείο οι κλέφτες- Έκανε «φτερά» αυτοκίνητο γυναίκας

Όχημα αξίας 3 χιλ. ευρώ φέρεται να κλάπηκε έξω από το κοιμητήριο στην περιοχή της Έξω Βρύσης, στην Πάφο. 



Σύμφωνα με την Αστυνομία, 64χρονη κατήγγειλε ότι ενώ είχε σταθμεύσει το απόγευμα του Σαββάτου 6/10 το όχημά της έξω από το κοιμητήριο στην περιοχή της Έξω Βρύσης, όταν επέστρεψε πίσω αυτό είχε εξαφανιστεί.

Όπως ανέφερε η παραπονούμενη στην Αστυνομία, η αξία του οχήματος ανέρχεται στις 3 χιλ. ευρώ και δεν καλύπτεται από ασφάλεια κλοπής.

Η Αστυνομία Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Βρισκόμαστε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια σε έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό»

ΠτΔ: «Βρισκόμαστε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια σε έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό»

Βρισκόμαστε για πρώτη φορά, μετά από πάρα πολλά χρόνια, σε μια έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η παρουσία του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο δεν ήταν καθόλου τυχαία, αλλά ήταν αποτέλεσμα μιας συστηματικής προσπάθειας που ξεκίνησε η Κυβέρνηση τον Μάρτιο του 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE