Απείλησε, αλλά δεν κατάφερε να πάρει κάτι – Τι έφταιξε για Ομόνοια

Απείλησε, αλλά δεν κατάφερε να πάρει κάτι – Τι έφταιξε για Ομόνοια

Μέσω της ιστοσελίδας της η Ομόνοια ενημερώνει:

«Την ήττα με 0-3 από τον Απόλλωνα γνώρισε σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ U17, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του φετινού πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Χάρη Καλλικά, παρόλο που κατά διαστήματα απέδωσε καλό ποδόσφαιρο και απείλησε σε κάποιες περιπτώσεις την εστία του αντιπάλου, δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το παιχνίδι. Οι «πράσινοι» αντιμετώπισαν προβλήματα στις εναέριες μονομαχίες καθώς και τα τρία γκολ του Απόλλωνα προήλθαν από σέντρες.

Την αρχική ενδεκάδα αποτέλεσαν οι Χρυσοστόμου, Χατζηγεωργίου, Κυριάκου, Καλλή, Χρίστου, Φώτη, Γεωργίου, Χριστοδούλου, Ζευκή, Λοΐζου και Ιβελίν. Χρόνο συμμετοχής ως αλλαγή πήραν οι Ποντικός Α., Ποντικός Γ. και Φιλίππου.

Επόμενος αντίπαλος για την ΟΜΟΝΟΙΑ U17, το ΘΟΪ Λακατάμιας, αυτή τη φορά εκτός έδρας».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόσκληση Τραμπ σε Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη για "Συμβούλιο Ειρήνης"

Πρόσκληση Τραμπ σε Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη για "Συμβούλιο Ειρήνης"

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τράμπ προσκάλεσε στην Ουάσιγκτον τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πρώτο "Συμβούλιο Ειρήνης" που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Φεβρουαρίου, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE