ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Πέραν των 10,000 πολιτών στην Πορεία με τις Ροζ Φιγούρες

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Πέραν των 10,000 πολιτών στην Πορεία με τις Ροζ Φιγούρες

Πέραν των 10,000 πολιτών, όλων των ηλικιών έδωσαν και φέτος δυναμικά το παρών τους στην Πορεία που διοργάνωσε η EUROPA DONNA Κύπρου για τον Καρκίνο του Μαστού, σύμφωνα με  ανακοίνωση.

 
Οι συμμετέχοντες περπάτησαν κρατώντας τις Ροζ Φιγούρες που αντιπροσώπευαν τα 618 νέα περιστατικά με καρκίνο του μαστού που διαγνώστηκαν σε γυναίκες το 2017, μια μπλε Φιγούρα για τον άνδρα που διαγνώστηκε και άλλες 97 λευκές Φιγούρες, οι οποίες αντιπροσώπευαν όσες γυναίκες έχασαν τη ζωή τους από τον καρκίνο του μαστού, τη χρονιά που πέρασε.
 
Αμέσως μετά την Πορεία, οι συμμετέχοντες σχημάτισαν ένα τεράστιο ανθρώπινο Ροζ Φιόγκο, στέλνοντας μήνυμα αποφασιστικότητας και ελπίδας.
 
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, απηύθυναν χαιρετισμούς, εκ μέρους της Πρώτης Κυρίας Άντρης Αναστασιάδη, η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας κ. Χριστίνα Γιαννάκη, ο Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της AstroBank, κ. Γιώργος Άππιος και η Πρόεδρος της Europa Donna Κύπρου, κ. Εύη Παπαδοπούλου.
 
Μετά τη διεξαγωγή της πορείας, ακολούθησε συναυλία των Stereo Soul στη διάρκεια της οποίας, ο κόσμος τραγούδησε με συγκίνηση το τραγούδι «SHINE», που γράφτηκε ειδικά για τη φετινή Πορεία της Europa Donna Κύπρου.
 
Η Πρώτη Κυρία Άντρη Αναστασιάδη, σε χαιρετισμό που ανέγνωσε εκ μέρους της η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας, Χριστίνα Γιαννάκη, απηύθυνε κάλεσμα συστράτευσης της κοινωνίας. «Ας περπατήσουμε για άλλη μια χρονιά μαζί, αποδεικνύοντας ότι όλοι μπορούμε να ενδυναμώσουμε την προσπάθεια και να λάμψουμε στη μάχη για την αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού», ανέφερε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Η συντριπτική πλειοψηφία στηρίζει τις πολιτικές που ακολουθεί η Κυβέρνηση, ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο εκδήλωσης στην Κυπερούντα, ενώ σε άλλο σημείο των δηλώσεων του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επεσήμανε τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κυπριακή Δημοκρατία, έτσι ώστε να φέρει κοντά τους γείτονες της εκεί όπου υπάρχουν διάφορες μεταξύ τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE