ΠΑΦΟΣ: Αντί να μπουν στο αεροπλάνο μπήκαν στο κελί

ΠΑΦΟΣ: Αντί να μπουν στο αεροπλάνο μπήκαν στο κελί

Με Ελληνική ταυτότητα προσπάθησαν δύο άντρες ηλικίας 37 και 30 ετών να ταξιδέψουν από το αεροδρόμιο Πάφου. Έκρυβαν την Αλβανική καταγωγή τους και αντί να μπουν στο αεροπλάνο μπήκαν στα κρατητήρια και αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον Δικαστηρίου

Δύο πρόσωπα μετέβησαν το Σάββατο 6/10 στο αεροδρόμιο Πάφου, με σκοπό να ταξιδέψουν για άλλη Ευρωπαϊκή χώρα. Κατά τον διαβατηριακό έλεγχο, το πρώτο πρόσωπο, ηλικίας 37 ετών, παρουσίασε για έλεγχο ένα δελτίο ταυτότητας.

Από εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε, ότι το εν λόγω δελτίο ταυτότητας, ήταν δηλωμένο ως κλοπιμαίο. Το δεύτερο πρόσωπο, ηλικίας 30 ετών, παρουσίασε επίσης για έλεγχο ένα δελτίο ταυτότητας, για το οποίο εγέρθηκαν υποψίες, ότι πρόκειται για παραποιημένο ταξιδιωτικό έγγραφο.

Ανακρινόμενοι, τόσο ο 37χρονος, όσο και ο 30χρονος ανέφεραν τα πραγματικά τους στοιχεία. Στη συνέχεια, βάσει δικαστικών ενταλμάτων συνελήφθησαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.