Μάλτα: 120 μετανάστες διασώθηκαν από τις ένοπλες δυνάμεις

Μάλτα: 120 μετανάστες διασώθηκαν από τις ένοπλες δυνάμεις

Οι ένοπλες δυνάμεις της Μάλτας διέσωσαν 120 μετανάστες το Σάββατο 6/10 μετά τον εντοπισμό της βάρκας στην οποία επέβαιναν στα ανοικτά της νήσου.


Οι μετανάστες εντοπίστηκαν κατά τη διάρκεια περιπολίας ρουτίνας, διευκρινίζεται σε ανακοίνωση που δημοσιοποίησε το επιτελείο.

Αναμενόταν να φθάσουν στο νησί της Μεσογείου νωρίς το πρωί της Κυριακής 7/10.

Η Μάλτα βρίσκεται το τελευταίο διάστημα σε διένεξη με την Ιταλία όσον αφορά το ποιος έχει την ευθύνη για τους μετανάστες και τους πρόσφυγες που διασώζονται στη θάλασσα, ειδικά μετά την απόφαση της Ρώμης να κλείσει τα λιμάνια της στα πλοία των μη κυβερνητικών οργανώσεων που συμμετέχουν στις επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πήγαν στον τελικό κυπέλλου φορτωμένοι με φωτοβολίδες: Χειροπέδες σε τέσσερα πρόσωπα - Ανάμεσα τους ανήλικοι

Πήγαν στον τελικό κυπέλλου φορτωμένοι με φωτοβολίδες: Χειροπέδες σε τέσσερα πρόσωπα - Ανάμεσα τους ανήλικοι

Στη σύλληψη τεσσάρων προσώπων προχώρησε η Αστυνομία, χθες πριν την έναρξη του Τελικού Κυπέλλου Κύπρου, που διεξήχθη στο στάδιο ΓΣΠ, στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE